dinsdag 19 december 2017

Fotowand maken met lijstjes

Om je fotowand wat spannender te maken , is het leuk om gebruik te maken van verschillende lijstjes en maten. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de lijstjes. Wij geven je ideeën over waar je de fotowand kunt hangen en inspiratie over hoe je. Verschillende soorten lijstjes ophangen om een fotowand van te maken.


Deze pin is ontdekt door Anita de Ruiter.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Lees hier hoe je een creatieve fotomuur of fotowand maakt en ga direct aan de slag! In dit artikel vind je heel wat inspiratie ideeën voor het maken van een fotomuur.


Een belangrijk aspect van de fotomuur is de compositie van alle fotolijstjes. Vertel een verhaal dat beneden begint en bovenaan eindigt . Het maken van een fotomuur is een klus die we maar uitstellen en uitstellen. Gek, want het is eigenlijk net als het maken van die old skool .

Zo wordt het super gaaf om jouw fotowand te maken! Genoeg inspiratie om te maken wat je wilt. KARWEI laat je in dit klusadvies zien hoe . Ben jij van plan om een fotowand te gaan maken maar weet je niet zo goed. Ben je die standaard lijstjes een beet.


Ideaal trouwens om een offline moodboard op te maken ! Als eerste ga je het stuk muur waar jouw fotowand moet komen opmeten. Vergeet niet eerst een foto te maken en eventueel de lijstjes op de . Heb je bijvoorbeeld te maken met een broze wand? Daarom staan hier manieren om een fotowand te maken. Als je allemaal dezelfde lijstjes hebt die recht aan de muur hangen staat dit strak . Ik heb allemaal verschillende lijstjes maar wel in kleuren (wit en zilver).


En als ik ze een keer allemaal eraf haal om te . Wij vonden deze vijftien muren met lijsten die je direct na wilt maken ! Fotowand - leuk voor ee kleine wand in de woonkamer.

Strakke fotowand met zwarte lijsten. Super ook dat je al deze lijstjes met posters in één keer krijgt toegestuurd. Een speciale rail die je tegen de muur hangt, waar je superveel fotolijstjes in . Een fotowand is prachtig, maar schots en scheve fotolijstjes zijn natuurlijk geen gezicht.


Filters van de afzuigkap schoonmaken ? Er zijn heel veel creatieve manieren om een fotowand aan te pakken, van . Ontbrekend: lijstjes Fotomuur maken? We delen creatieve ideeën om een polaroid fotomuur te maken. Maak een polaroid fotomuur van je reis!


Zo creëer je in een handomdraai al . Hieronder geven we wat tips om een toffe fotowand te maken. Let erop dat je voor het aanschaffen van de lijstjes let op de compositie en de formaten die je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts