vrijdag 24 maart 2017

Retro beslag

Assortiment RETRO DEURBESLAG Deurklinken Raambeslag Voordeurbeslag Divers . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Een vintage of retro interieur vraagt natuurlijk ook om bijpassend retro deurbeslag! En ook op dat gebied vindt u bij ons ongetwijfeld wat u zoekt.


Uw specialist voor goedkoop deurbeslag, voordeurbeslag en veiligheidsbeslag.

Ons assortiment is ruim opgezet en we werken uitsluitend met specialisten. Retro deurbeslag is de overkoepelende term voor al het klassiek uitziende deurbeslag. Het gaat hier niet alleen om hedendaagse deurkrukken . Het juiste beslag voor je retro interieur. Ontdek de retro -collectie van Dauby met hoogwaardig en stijlvol deur-, raam- en meubelbeslag.


Wij geven u graag beste kwaliteit, een goede prijs en uitstekende . De Retrorail is een schitterend product waar u zelf een schuifdeursysteem in uw woon- of werkomgeving mee kunt maken.

Intersteel is dé fabrikant voor design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra . Bij ons vindt u een zeer ruime collectie meubelbeslag en deurbeslag in oude stijl zoals nostalgisch hang- en sluitwerk en overig nostalgisch beslag voor . Beveiligd deurbeslag met kerntrekbeveiliging en SKG sterren keurmerk vindt u voordelig online in onze webwinkel. Voor (keuken)kastjes heeft De Galanterie ook een ruim assortiment beslag ,. De retro klopper is gemaakt van roestvrij verchroomd messing en hiermee bestand tegen weer en wind. Je ontvangt bovendien tien jaar jaar garantie bij . Dessa klassiska köksbeslag är fantastiskt fina dessa nyproduceras helt efter den gammla förlagan från talet.


RETRO SCHUIFDEURBESLAG COMPLEET 150CM - COTTAGE. Het Cottage schuifdeurbeslag van Retrodeuren. Een voorbeeld van een sfeervol beslag is het type Retro 1. Het beslag is te gebruiken voor deuren tot 1kilo en past prima in uw huis, winkel of kantoorruimte. Op zoek naar Klassiek en Retro Deurbeslag?


Laat je inspireren door ons assortiment. Wij hebben in alle stijlen veel keus in deurbeslag in topkwaliteit. Een klapraam met valraamslot mag dan wel verouderd zijn, het geeft je woning wél extra uitstraling.

Passend raambeslag vind je bij Dauby! Een ruim assortiment Deurbeslag binnen en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! We bieden een enorm aanbod aan authentiek meubelbeslag om een echte vintage uitstraling te creëren.


Denk onder meer aan sleutels, sloten, sleutelplaten , . Bekijk ons assortiment Deurbeslag in onze Onlineshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts