vrijdag 10 maart 2017

Toyota kleuren

Bekijk en vergelijk de verschillende uitvoeringen en lees uitgebreide informatie over afmetingen, motoren en andere specificaties. In onderstaande afbeeldingen ziet u een aantal schematische weergaven waarmee wij laten zien waar u de kleurcode van de . Autolak in effen kleuren , metallic, parelmoer, net wat u wilt. Zo bent u er altijd 1 zeker van dat u de juiste autolak heeft voor uw type TOYOTA.


Op zoek naar autolak in de kleur 6Jvoor uw TOYOTA ? U vindt hier professionele kwaliteit autolak in elke gewenste kleur , geschikt voor elk type TOYOTA.

Is uw kleur van de auto metallic ( kleur eindigt meestal op -MET) dan leveren wij. De zorgvuldig gekozen materialen en kleuren stralen harmonie en eenheid uit. Decoratieve elementen zijn afgewerkt in de kleuren pianozwart of.


Leverbaar in 400ml spuitbus of blik. Toyota AYGO rijdend in zwarte kleur. Sneldrogende 1K autolak van Profix (Valspar groep). Het merk voegt bovendien de kleuren Magenta en New Blue toe.


Niet alle kleuren zijn op alle uitvoeringen leverbaar. De nieuwe Yaris heeft een aanstekelijke geestdrift.

Zijn gedurfde kleuren , dynamische lijnen en stijlvolle functies zorgen niet alleen voor een ontspannen en . Je kunt de AYGO helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke wensen met de uitgebreide . Optioneel is de Black Edition leverbaar als Full Body Colour op de kleuren Zircon. Deze X kan worden besteld in een hele serie kleuren : van rood en blauw tot . Wat gebeurde er in Azië terwijl je sliep? Ook spuitbussen autolak kunt u eenvoudig bij ons bestellen.


Fraaie lijnen, een gespierd uiterlijk, een prachtig interieur en verkrijgbaar in diverse kleuren met zwarte accenten. De Black Edition biedt diverse features: . DE YARIS HEEFT VOOR ELKE WENS DE IDEALE MOTOR. Leuke toyota yaris 5drs aangeboden kleur mooi blauw.


Keuze uit alle kleuren en uitsluitend de mooiste uitvoeringen. Hybrid Dynamic Go Automaat lease je. HD Kleur , en verkeersinformatie. De zwarte side sills zijn dan uitgevoerd in de kleur Fire Re Hydro Blue of Lime Green.


Deze kleur word dan speciaal voor u gemaakt en uitgevuld in een colorMatic spuitbus. Voorzien van frisse, nieuwe kleuren en dankzij een slim design nu ruimer dan ooit. Het maakt niet uit welk deel van uw heftruck beschadigd is, wij hebben alle mogelijke RAL- kleuren lak van populaire merken heftrucks om deze beschadiging .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts