donderdag 30 maart 2017

Soorten wc

Spring naar Soorten toiletten - Bij het eerste type blijven de urine, ontlasting en het gebruikte toiletpapier op een soort plateau midden in de pot liggen . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Een compleet toilet bestaat uit een toiletpot, ook wel closetpot of wc -pot genoemd , toiletzitting, een (inbouw) waterreservoir, bedieningspaneel . Toiletpotten zijn er in allerlei soorten en maten te koop. Als u op zoek bent naar een toiletpot, kunt u kiezen uit de klassiekere staande toiletpot o. Als je wel eens naar de wc -pot hebt gekeken, zul je merken dat er twee verschillende soorten potten bestaan.

Je hebt de vlakspoeler en de diepspoeler. Er wordt vooral onderscheid gemaakt tussen twee typen wc -potten: de vlakspoeler. Zo zijn er diverse soorten toiletpotten en -zittingen waar u uit kunt kiezen en met. Een hangtoilet, staand toilet of wc zonder spoelrand.


Ontwikkeld voor puur gemak of ontworpen door een designer. We onderscheiden soorten toiletpotten: Staande toiletten. De staande toiletten zijn een goedkope keuze, maar vragen aan de andere kant . Er bestaan verschillende soorten toiletten.


Een vlakspoel toiletpot is een wc waar de behoefte op een schoteltje blijft liggen.

De vlakspoel toilet is verkrijgbaar in de uitvoering PK en AO. Kijk dan goed wat voor type aansluiting je afvoer is voordat je de keuze gaat maken voor een nieuwe wc. Zo zijn er verschillende toiletpotten, urinoirs, bidets en neemt ook de douche wc in populariteit toe. Toiletten zijn in vele soorten en maten beschikbaar. Bij een wandhangend toilet wordt het toilet vrij hangend aan de wand gemonteerd.


De meeste bekende is de staande toiletpot. Met slechts l per spoeling gebruikt de Omnia GreenGain WC minder water dan traditionele toiletten met hetzelfde spoelresultaat. Een toiletpot is een standaard basisbehoefte, maar dat betekend niet dat er geen mogelijkheden zijn. Lees meer over de soorten en vormen toiletten. Het staand toilet werd in het verleden het meest geplaatst als toilet in badkamers en wc -ruimtes maar is vandaag ook nog populair dankzij de lage kostprijs.


Wanneer je een nieuw toilet zoekt voor in jouw toiletruimte of badkamer, is het handig om eens te kijken naar soorten toiletten die er zijn. Wil je meer informatie over de verschillende soorten wc -brillen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig . Douchetoiletten bestaan in alle soorten , maten en van verschillende fabrikanten en merken. Voor iedere situatie is er een andere keuze. In een kleine badkamer of toilet wordt voorkeur gegeven aan witte toiletzittingen die een ruimer en net gevoel geven.


Er zijn verschillende soorten toiletpapier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts