vrijdag 24 maart 2017

Rubio monocoat oil plus

RMc Oil Plus 2C is een olie van de nieuwste generatie die het hout kleurt en beschermt in enkele laag. De combinatie van de olie (A) met de accelerator (B). Gebruik alleen de A component bijvoorbeeld voor . Schuren volgens de regels van de kunst.


One coat is for indoor applications requiring quick cure.

Enkellaagse duurzame bescherming voor uw meubels. Beschikbaar in verschillende hoeveelheden. Verrijkt de natuurlijke uitstraling van het hout. Being VOC-Free makes it a great choice if you have children or . DECORATIEVE OPPERVLAKKEN VOOR HET INTERIEUR.


RUBIO MONOCOAT OIL PLUS 2C handmatig aanbrengen. RMC Oil Plus 2C is een olie van de nieuwste generatie die het hout kleurt en . Voor de foto zet ik er een op de tuintafel en lees de etiketten: een 2 .

Eventueel in combinatie met de accelerator B (2C versie) garandeert een snelle droging . Oil Plus 2C: beschermt en kleurt je hout in één enkele laag aanbrengen in 3 . Dagelijks schoonmaken met water en zeep is niet aan te raden. These oils are available in colours that enrich the natural look and feel of the wood. Unlike most oils that are laced with toxic . Kleur: Havanna Hoeveelheid: 100ml en 350ml. Available in clear and stain colours. Voor 23:uur bestel morgen in huis.


Beschermt en kleurt hout in één laag. Dankzij de unieke technologie kan kleur en bescherming aangebracht worden in één enkele . Deze hardwaxolie zal een moleculaire binding aangaan met het . Treat one zone of - m² at a time. Monocoat contains no volatile organic.


The combination of the oil (A) and the . Rubio monocoat oil plus 2C in een 2-componenten hardwaxolie die in één laag kleurt en beschermt. U hoeft dus geen lagen hardwaxolie aan te brengen. The natural ingredients on which the oils are .

Choose from colours to emphasis the .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts