woensdag 29 maart 2017

Jute stof per meter

Jute wordt veel verschillende toepassingen ingezet. De prijzen worden per meter aangegeven. Bij ons heeft u een zeer ruime keus tegen een scherpe prijs!


Deze geweven stof heeft een robuuste uitstraling. Stoffenshop heeft diverse kleuren jute stof en levert snel.

Verkoop van stoffen , fournituren en toebehoren. Originele koedek stof gemaakt van zware kwaliteit jute en met het patroon van de oud Hollandse. Jute Jute op rol Oud Hollands zwaar koedek jute per meter.


Koop online of in één van onze winkels. De Havanna serie van Hartman is al jaren een échte hit. Naai stoffen en fournituren van hoge kwaliteit.


Je vindt bij ons allerlei patronen en dessins en een ruime keuze aan materialen en afmetingen.

Onze hoogwaardige stof wordt verkocht per meter en heeft een grote. Dat is heel vlug te realiseren met deze mooie luxe jute stof ! Vanaf rollen korting, € 3per rol. Jute stof geschikt voor kleding en decoratie. Staat uw maat kussen niet op onze website? Met losse stof kunt u eventueel zelf een kussen op maat maken.


Losse stof wordt per strekkende meter verkocht. Wordt speciaal voor u op maat geknipt dus ruilen is niet mogelijk, minimale afname van meter , prijs is per meter , In de winkel te Breda, mits op voorraa per. De Havana-lijn van Hartman is super leuk om wat kleur in uw tuin te brengen. De kussens uit deze lijn zitten als gegoten, de vulling is gemaakt . Stoffen en stoffen artikelen om te bewerken alle kleuren en meer dan 10. De stoffen zijn per meter te bestellen via de marktplaats chat en . Jute is een biologisch natuurlijk product.


Jute behang Align uit de Revera collectie van Arte is gemaakt van echt textiel. Onze vriendelijke medewerkers beantwoorden uw vragen graag per e-mail of telefoon. Voor jute stof shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door.

Jute jute weefsel voor ambachten, bruiloften, tassen PER halve meter. Gewassen linnen met onregelmatige strepen - per meter. Rekbare stof met metallic luipaardprint - per meter.


Sweaterstof uv met ruimtemotief - per meter. Prijs is per meterVoorbeeldstaaltje op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts