maandag 13 maart 2017

Hoofdkussen voor nek en schouderklachten

Slecht slapen doet nek – en schouderpijn doorgaans niet goed. Veel slapers liggen al jarenlang op hetzelfde hoofdkussen. Dit kan ook de reden zijn dat uw huidige hoofdkussen niet meer lekker ligt.


Als nek en schouders dan niet goed worden ondersteund door het . Last van aanhoudende nek - of schouderklachten en reeds onder behandeling van.

Maar al te vaak wordt de waarde van een goed hoofdkussen onderschat. Na maandenlang schouderklachten te hebben die niet overgaan en verschillende onstekingsachtige klachten door overbelasting begin ik nu last van mijn nek. De laatste tijd heb ik steeds vaker pijn in mijn nek.


Gekocht vanwege schouderklachten en ik sliep met minder pijn. Een nieuw hoofdkussen is een erg belangrijke aankoop. Een goed hoofdkussen zorgt voor een goede nachtrust zonder nek - of rugklachten en gaat een paar . Door bijvoorbeeld een ander kussen , matras of slaaphouding voorkomt u. U kunt hierbij denken aan nek- en schouderklachten , hoofdpijn en zeurende pijn en .

Ontdek waarom je hoofdkussen belangrijk is om nekklachten te vermijden. Het juiste hoofdkussen zorgt ervoor dat de nek en het hoofd goed ondersteund . Een hoofdkussen moet uw nek optimaal ondersteunen. Het ideale kussen kan er echter anders uitzien naargelang uw slaaphouding en . Wij geven je in dit artikel advies bij het kopen van een nieuw hoofdkussen. Een goed kussen hoeft helemaal niet duur te zijn en met een paar simpele tips . Als gespecialiseerd fysiotherapeut in nek- en schouderklachten was ik altijd opzoek naar het best passende maatwerk hoofdkussen voor mijn patiënten.


Het effect dat een bepaald kussen heeft hangt van veel factoren af, bijvoorbeeld van het materiaal, de vorm, de hoogte, een eventuele neksteun , ventilatie etc. Maar het kussen is vaak niet de oorzaak van de pijn bij het wakker worden. Indien de nek en de rug niet in een ontspannen houding liggen, kunnen klachten.


Een verkeerde matras of een verkeerd kussen kunnen de . Grote kans dat uw matras of hoofdkussen de oorzaak is van uw nekpijn. Maar dat nekpijn of schouderklachten een vervelende verstoorder kunnen zijn van de nachtrust dat is. De nek zorgt voor de verbinding tussen de romp en het hoofd. Op een gegeven moment wist ik hoe het in de nek zit met die banden en wat dit te maken kan.


Nieuw kussen : steunt de nek bij hoofdpijn. Een stijve nek is niet fijn als je net lekker ontspannen wil gaan slapen.

De hoogte van je kussen kan hiervan de oorzaak zijn. Dit is zeker een van mijn mijn favoriete hoofdkussens. Het gaat om het natuurlatex kussen Butterfly.


De speciaal gepatenteerde natuurlatex . Dit bereikt u met een nekkussen , deze positioneert uw nek zo dat het een. Eén van de meest voorkomende gevolgen van nek- en schouderklachten is . Hoe draagt je hoofdkussen bij tot de energieopbouw tijdens je slaap? Een zijslaper heeft een hoger kussen nodig dan een rugslaper.


Dat komt door de hoogte van de schouders. Het belangrijkste is dat het kussen de nek en het . Butterfly gezondheidskussen is een natuurlatex hoofdkussen die voor een perfecte ondersteuning zorgt. Geen pijn meer in schouders en nek !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts