donderdag 29 december 2016

Raambekleding zonder boren

Gelukkig heeft Sunreflex een oplossing om uw raamdecoratie zonder boren te installeren. Natuurlijk kan deze methode ook bij houten en aluminium kozijnen . Wij bieden raambekleding aan speciaal voor draai- kiepramen. Wil je monteren zonder te boren of heb je geen ruimte om de spanschoenen te plaatsen?


Wil je weten hoe je jouw raamdecoratie schadevrij kunt monteren op kunststof kozijnen zonder te hoeven boren ? De gewenste raamdecoratie wordt gemonteerd in een frame dat zonder boren en schroeven op het kozijn gemonteerd kan worden.

EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met EasyClick kunt u namelijk raamdecoratie monteren op het kozijn zonder te boren. Het verduisterende rolgordijn in het grijs is discreet en . Rolgordijnen zijn ideaal, ze zijn erg functioneel en werken eenvoudig.


Het monteren van een rolgordijn is ook . De raamdecoratie voor kunststof- en aluminium kozijnen zonder boren en schroeven. U heeft kunststofkozijnen en wilt onnodige beschadigingen,. Montage van een rolgordijn: heel eenvoudig en praktisch!


Copahome biedt verschillende oplossingen om de juiste raambekleding toe te passen.

In deze video laten we zien hoe onze cassette rolgordijnen te monteren zijn zonder te hoeven boren. Raamdecoratie speciaal voor kunststof kozijnen, bevestigd zonder boren of schroeven. Bekijk het assortiment en neem gerust contact op. Jaloezieën, plissés en rolgordijnen speciaal voor kunststof kozijnen.


Gemonteerd zonder boren of schroeven! De specialist in maatwerk raamdecoratie en . Traditionele raambekleding kan in de weg zitten bij het openen van draai- en. Je kunt het systeem zonder boren eenvoudig monteren en installeren op het . Behalve verticale jaloezieën, is elk soort raamdecoratie mogelijk voor een draai-kiepraam.


Door het product te bevestigen met behulp . Speciaal voor kunststof kozijnen is het Perfect fit rolgordijn ontwikkeld. Het systeem wordt vast geklikt, zodat u niet in het kozijn hoeft te boren. Hiermee bevestigt u de rolgordijnen simpelweg op uw kozijn, zonder dat u hoeft.


Een stijlvol raambekleding product geïntegreerd in een aluminium frame. Plaatsing zonder boren of schroeven, door middel van een magneetband. Met de speciale plaksteunen monteer je zonder boren of schroeven het rolgordijn op je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts