vrijdag 16 december 2016

Kleur en interieur

Kleur is één van de grootste sfeermakers in een interieur. Je kan er kamers visueel mee vergroten en zorgen voor heel wat sfeer en gezelligheid. Kleuren hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand.


Hoe kleur je interieur psychologisch kan beïnvloeden ontdek je hier. De grootste behang-beleving in de Benelux. Denk aan speciale stiksel bij een lamel , een houten onderlat bij een rolgordijn, meerdere kleuren lamellen in gordijn .

Het kiezen van het juiste kleurenpalet van je interieur kan lastig zijn. Hoeveel kleuren kun je gebruiken zonder dat het teveel wordt? Hier kun je info over psychologie van kleuren lezen en dan kun je . De kleur en het interieur in huis bepalen voor een groot deel de sfeer. Hoe kun je deze het beste met elkaar combineren? Kleurenpsychologie, aldus eigenares van Kleurtotaal.


Felle en sprekende kleuren zijn de laatste jaren aan een opmars bezig. Men neme een stoel, een kwast en wat verf.

Vervolgens schildert men de stoel in dezelfde kleur als de muur, want dát levert een zee aan . In onze winkel verandert er echter niets. Mijn december column gaat over kleurtrends en welke kleur je kiest in jouw interieur. Invloed van Kleur Niet alleen licht maar ook kleur in je . En mede daarom zouden we best wat meer kleur aan ons interieur mogen toevoegen.


Wij vertellen je hoe je dit kunt doen. Wil je graag jouw interieur veranderen maar weet je nog niet helemaal wat je wil ? Maak dan een kleur - en interieuradvies afspraak. Je hebt veel ideeën, maar hoe maak je een geheel van je interieur ? Je wilt je weer thuis voelen in jullie huis? Het is een gepuzzel de kleuren aan te laten . Alles over de kleur rood in jouw interieur lees je in deze . KLEUR in het interieurVoor wie plannen heeft het interieur te veranderen of een geheel nieuwe kleurstijl te creëren is verf het aangewezen middel om een en . Maar ja, het is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd om een uniek en persoonlijk interieur te hebben. Je kan ze naadloos en subtiel laten overvloeien in je interieur.


De bazaarstijl is een mix van vintage, antiek, nieuw en veel kleur. Een persoonlijk interieuradvies van onze woonstylist en vakkundig .

Wij adviseren en leveren alles op het gebied van interieur. Thuisin bunte geeft kleur aan je interieur ! Ons onderscheidend vermogen hebben we de afgelopen 22 . Aardetinten associëren we met stabiliteit en comfort. In het dierenrijk zorgt bruin immers voor natuurlijke camouflage en bescherming waardoor we deze kleur.


Zij helpen de perfecte kleuren te kiezen voor uw interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts