woensdag 21 december 2016

Sikkens cetol tgl plus

Zijdeglanzende, transparante houtafwerking voor buiten op basis van speciale alkydharsen. Zeer goed bestand tegen UV-straling, waardoor een permanente . Sikkens CETOL DESIGN COLOR CONCEPT realiseerbaar op de. Vervolgens afwerken met lagen Cetol TGL Satin plus.


Perfect voor transparant afwerken van uw hardhouten kozijnen en deuren (meranti, merbau) . Voor 23:uur bestel morgen in huis. Goed duurzame, transparante aflak welke de houtnerf verfraaid. Geschikt voor toepassing op loof- en . Deze beits is geschikt voor het afwerken van hout dat zich buiten bevindt. De beits heeft een zijdeglans en is gemaakt op basis van alkydhars. Groots assortiment Buiten synthetisch.


Transparante topproducten van Sikkens. Sikkens cetol TGL : klassieke transparante aflak voor . Hoogglanzende alkydbeits voor binnen en buiten. Product is blank maar kan ook worden ingekleurd naar transparante kleuren zoals:Licht eikendonker . De TGL Satin Plus wordt vaak toegepast op geveltimmerwerk van loof- en. Te bestellen in de meeste voorkomende houttinten.


For example, use joinery and dimensionally stable structures. Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel. Op geveltimmerwerk van loof- en naaldhout.


Zeer geschikt voor toepassing op maatvaste . Vind sikkens cetol tgl plus op Marktplaats. Provides good durability, flexibility and transparency with .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts