dinsdag 27 december 2016

Lichtwerende raamfolie

Bestel verduisterend folie al vanaf € 50! Raamfolies koop je eenvoudig online bij bol. Snelle levering in Nederland en België. Je vindt hier alle soorten plakfolie: statische raamfolie , zonwerende folie en decoratiefolie.


Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan raamfolies.

Bestel nu voordelig verduisterend raamfolie op maat! Eenvoudig zelf op te plakken en 1 verduisterend! In deze rubriek vind je verduisterende raamfolie. Dit is folie dat wél daglicht doorlaat, maar een verduisterende werking heeft.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! De gemeente heeft in alle wijsheid besloten dat we nu een lantaarnpaal pal voor ons (kleine) slaapkamerraam hebben. De buren kregen een nieuwe inrit en de .

Praxis heeft een uitgebreid assortiment raamfolie. Haven Van Antwerpen, provincie Stad. Om dit te voorkomen heeft Man Protection lichtwerende raamfolies in het assortiment. Bedrijven, scholen, instellingen en overheidsinstanties staan onder toenemende druk om de energiekosten en de CO2 . Geen schitteringen meer op uw beeldscherm.


Alle raamfolie die zorgen voor privacy maar wel licht binnen laten, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt. Koop nu uw Witte, zelfklevende en verduisterende raamfolie online bij Seton. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Dusted Glass is een echte klassieke privacy folie.


Erg geschikt om figuren en logo in uit te snijden. Deze folie lijkt verreweg het meest op gezandstraald glas. WARMTE EN LICHTWERENDE FOLIE : ZONWERING MET UITSTRALING.


Zoekt u voor uw huis of kantoor een passende oplossing om de warmte . Bij zonwering denken de meesten aan zonneschermen en screens, maar wist je dat met zonwerende glasfolie op de ramen de opwarming op het glas met maar . U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verduisterende plakfolie, privacyfolie of anti inkijk folie. Verduisterend raamfolie die u zelf eenvoudig op het raam kunt aanbrengen.

Van licht verduisterend tot 1 verduisterend- breed: 1en . Overige informatie: Statische raamfolie. De maat is gemakkelijk aan te passen. Daglicht is erg belangrijk, maar teveel is niet prettig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts