donderdag 15 december 2016

Lambrisering maken van behang

Behangen zien mensen vaak als een lastige klus. Vooral in je uppie behangen is best een opgave. Sta je daar eindelijk op je ladder te . Je krijgt op deze manier het idee van een lambrisering.


Dit geeft een extra dimensie aan de ruimte. Door bijvoorbeeld de bovenzijde van een bank van een .

Naast een behangrand kunt u de muur ook verdelen met een lambrisering van hout, geverfde vlakken en óók met voorgeprint behang. Met lambrisering geef je een ruimte een hele andere uitstraling. De grafische illusie van lambriseringen is een eenvoudige techniek die je muur visueel interessanter. Het aanbrengen van een lambrisering met glasweefselbehang of vliesbehang kan op heel eenvoudige wijze en is minder ingrijpend dan het aanbrengen van . Een ander mogelijkheid is een tekening op schaal te maken. MDF – zelf eenvoudig een lambrisering van MDF aanbrengen.


Door een lambrisering te maken , creëer je diepte en breng je. Wil je graag iets bijzonders maken van je muur, maar vind je gewone lambrisering maar saai? Kinderkamer behang heb je in alle soorten en prints.

Originele lambrisering zit ongeveer op 1m hoogte. Als je een kleine ruimte niet meteen heel vol en . Een lambrisering van verf is een van dé trends van dit moment. Zo creëer je eenvoudig veel sfeer in huis.


Bekijk ook onze voordelige, ruime verfcollectie! Niet alleen standaard houten lambrisering maar ook geverfd of soms zelfs een combinatie van hout met behang of hout met verf. Wij geven de tips over lambrisering van verf. Met paneeldeuren, met behang , met hout en natuurlijk met verf. Lambrisering is terug van weggeweest.


Toffe manieren om van je muur een eyecatcher te maken. Met behang creëer je hetzelfde effect als met een lambrisering van verf, maar extra. Het behang heb ik gekozen omdat het lijkt op het zgn.


Ik ben begonnen met het maken van de lambrisering. In plaats van de lijst kun je ook een behangstrook aanbrengen. Voor een modernere lambrisering kun je gebruik maken van reliëfverf, behang of een stoffen . De latjes mag je houden, deze lambrisering maken we met verf of behang. De ondergrond moet zuiver (oud behang verwijderen), droog, vast, licht absorberend.


Inspiratie opdoen voor lambrisering in jouw huis?

Onszelf dat prachtige behangdessins ontwerpen met onder andere doorleefde lambrisering en oude kranten. Tijd om je huis weer klaar te maken voor het voorjaar. U kunt behang sierranden opplakken om muren te verlevendigen, als omlijsting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts