vrijdag 30 december 2016

Kussen print

Ga voor een eclectische sfeer in huis met deze prachtige kussens met print. Deze vrolijke en gekleurde kussens geven een zomers accent in je huis. In The Mood sierkussen met applicatie. Je kent vast nog wel het appeltje die je moeder op je kapotte . HK-living Kussen Kyoto met print multicolour 1 gerecycled PET 35x60cm.


Kussens met print in diverse afmetingen en materialen online te koop.

Stippen, strepen en grafische patronen op markita vind je een groot aanbod aan kussen. Deze kussens zijn ideaal om jouw bed of bank mee op te fleuren. Kussens zijn echte sfeermakers in je interieur, zo ook dit kussen van Storebror.


Het kussen springt door zijn wereldse print direct in het oog en geeft je bank of . Waan jezelf in tropische sferen met dit Palm Leaf kussen van HKliving. Dit prachtige kussen is bedrukt met een print van palm bladeren, waardoor het perfect . Trek de stijl van je interieur door in de kussens , of kies juist voor een opvallende print of een knallende kleur. Op die manier kun je met de kussens speelse .

Met de goedkope kussens en plaids van Xenos maak je je huis gezellig! Kleed je huis aan met dit witte sierkussen met een print van groene bladeren. Alle soorten kussens koop je bij Xenos. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.


De bovenzijde is een zacht katoen met leuke print , . Een heerlijk lounge kussen uit de collectie van Dutchbone, met handgestempelde print ! Prachtig in een landelijk interieur. Dit kussen is voorzien van een rits, . Kussen van geweven katoen met leuke print in maat 40×cm. Afgewerkt met fringes aan beide zijden van het kussen.


Leuk BOHO kussen zwart wit met franjes. Wij bezorgen je bestelling wanneer het je uitkomt. Wie laat jij wegdromen op je mooiste foto? Kussen met een afneembare hoes via een rits aan de zijkant.


Voor- en achterzijde hebben een zwart- wit . Het Happy House hondenkussen rond HH print maat S is een leuk klein kussentje met hondenprint. Shop nu online of in één van onze winkels !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts