donderdag 26 februari 2015

Glaskunst aan de muur

Je zocht naar: gesmolten glaskunst aan de muur ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht . Doordat het glas van de muur is gehangen en aan de voorzijde is uitgelicht door. Kijken naar de glaskunst van Annemiek Punt levert vreugde op: er is gelukkig. Een muur met verschillende kunstwerken van Annemiek.

Voor de veilighei is het paneel verpakt in een zeer . Tropical Fish Wall Hanging, Garden Art, Tropical Art, Painted Metal Art, Tropical Decor, Outdoor Metal Art, Garden Decor - J-451-BL-by TropicAccents on . Groot(s) en veelzijdig in glaskunst , wandobjecten, relatiesculpturen en gedenkobjecten. Kleurrijke glasobjecten voor aan de wand. Schitterende kleurrijke glascreaties met afstandhouders. Dit kleurrijk object kan zowel voor het raam als voor een muur , en geeft.


Wandobjecten van glas voor aan de muur. Een authentieke lijst in combinatie met het modern vormgegeven glaskunst schilderij geeft een bijzonder fraai .

Kijkt u gerust eens rond voor muurdecoratie inspiratie, en wie weet kunt u binnenkort pronken met prachtige glaskunst aan de muur middels één of meerdere . De afbeeldingen op glas zijn van een prachtige kwaliteit in de meest rijke kleuren. This Pin was discovered by jan bendo. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Ik maak wandopjecten en raamhangers waar het kunstwerk met steuntjes op een glasplaat wordt aangebracht.


Verder maak ik schalen,vazen en deceratie in . Kan hangen aan de muur of evt staan in een standaard. Er zijn verschillende varianten mogelijk en er kan ook in opdracht gemaakt worden in gewenste grootte. Na een lesje glas snijden en gingen we aan de slag en na een aantal dagen werken, zijn alle losse stukken glas Fuse glaskunst raam keuken in de oven . Galerie Marijke Kuiphuis - Permanente expositie en verkoop van glaskunst door Marijke Kuiphuis - Tevens atelier en workshops. Helemaal u nood zit glitter lijm en folie blad.


Onderstaand een aantal glaskunst objecten van Margot. In Wessem geboren beeldend-kunstenaar. Zwolle Oosterkerk, herdenkingshoek . Glaskunst canvas, aluminium dibon poster?


Glasfusing is mogelijk, maar ook andere technieken als glas-in -lood of casting. Heiloo is in twee groepen te verdelen: glas-in-lood en glaskunst.

Ontdek eigentijdse kunst voor op de muur bij BoConcept. Gallerij - Darkness falls glaskunst - Zwart - Glas. Info over glaskunst voor aan de muur. Ook af te halen in Leerdam (Hoogstraat 45). Opening vernieuwde Galerie en Pinkster- Kunstroute.


Voor meer informatie, zie ook het laatste nieuws op deze website. Men heeft een lokatie in gedachten, in een deur , voor- of in- het raam en zelfs aan een blinde muur kan je een glas in lood paneel verwerken. Nieuwe gebruikers profiteren van korting.


Ook hoeft de muur niet volledig vlak te zijn voor montage van de keukenwand. Direct tegen de muur of op afstand met RVS afstandhouders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts