dinsdag 10 februari 2015

Beschilderen servies

Servies beschilderen is makkelijker dan je denkt. Kies de juiste materialen, dus kies voor serviesgoed met een recht en glad oppervlak. De verf die daar in gebruikt wordt hoef je alleen maar uur te laten drogen om het . In deze DIY tutorial kun je zien hoe je effen servies kunt beschilderen met. Een originele workshop met een leuk servies als aandenken!


Een leuke creatieve workshop met je vriendinnen is de workshop servies schilderen , lekker creatief aan de gang met verf en een servies.

Wanneer ik aan porselein schilderen dacht, dacht ik altijd dat dat een beetje suf was. Zeker niet omdat zij ook servies hebben. Voor iedereen te doen, van jong tot ou man of vrouw, voor . Bedacht voor Pasen, maar eigenlijk is dit zelfmaakidee het hele jaar leuk: borden beschilderen. Koop simpele borden, bijvoorbeeld bij een . Leuke activiteit en uniek cadeau voor de bruid in een: servies beschilderen. Leuk voor een vrijgezellenfeest in Zwolle.


Kom servies schilderen bij Ongewoonbijzonder in Heerlen. Deze workshop is les in de avon en duurt ca.

Deelname aan deze workshop is maximaal. Handgeschilderd aardewerk en servies Laat “ARTE di LOCO”, een mooi stuk aardewerk of serviesje schilderen voor een speciale gelegenheid of kom het zelf. Het is ook mogelijk om een theepot of een compleet servies te beschilderen voor het aanstaande bruidspaar. Aan het einde van de workshop gaat het servies.


Beschilder je eigen ontbijtservies in de stijl die jij leuk vindt. Onder het genot van een kopje thee gaat . Bij de workshop servies beschilderen is een bord of beker inbegrepen. Wil je iets anders schilderen dan kun je iets uitzoeken uit de servieskast bij Nickies. Voorafgaand een High Tea verzorgd door ons.


Super leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, babyshower of bedrijfsuitje ! Tijdens deze uur durende workshop gaan we een. Het decoreren van servies en keramiek is een ontspannende en leuke bezigheid. Er is in het atelier een ruime keus aan serviesgoed. Je ontwerpt samen met je gezelschap een uniek compleet servies of een . Voor de workshop servies beschilderen hoeftt u niet per se super creatief te zijn.


U wordt geholpen door Marianne om er samen een mooi eindresultaat van te . Wil je graag iemand verrassen met een origineel cadeau of leuke workshop? KralenKitsch geeft leuke creatieve workshops en cursussen!

Leuk om gewoon te doen met vriendinnen of op een . Met een beetje hulp van ons maak je dat zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts