vrijdag 27 februari 2015

Industriele lamp grijs

Industriële hanglamp beton- grijs met blank staal - Gospodin. Op zoek naar een mooie industriële lamp ? Bekijk ons ruime assortiment goedkope, trendy industriële lampen , waaronder. Ben je op zoek naar een industriële lamp ? Industriele lampen online - De webshop voor industriële lampen.

Stoere industriële hanglamp in het grijs met stoere ijzeren detalis. De industriële hanglamp is vaak een wat grotere lamp die veel licht verspreidt. Door de verschillende kleuren zoals wit, zwart en grijs. Grote industrielamp Lumidem Densi grijs øcm.


Bekijk en bestel uw industriële lampen op lampenlicht. Helemaal de trend van nu: de industriële lamp. Deze lampen zijn geïnspireerd op de verlichting die je veel ziet in oude fabrieken.

Vizier: kunststof, helder transparant. Nieuwe hanglampen naar industrieel model in een warme grijstint. Voorzien van een trendy zwart strijkijzersnoer. Handig om te weten: is de ketting te lang?


Bij GAMMA vind je design hanglampen en moderne kroonluchters, in alle soorten en maten. Bent u op zoek naar industriële lampen ? XL formaat , verkrijgbaar in koper, zwart en mat grijs. Wat een stoere hanglamp van HK-living! Een prachtige industriële lamp om per twee te combineren boven . Het mooie aan deze lamp is toch echt wel de kleur.


Geen enkele fabriekslamp is exact hetzelfde en elke industriële lamp heeft zijn eigen karakter. Van een mooie kleine grijze bulley-lamp met kooi tot een groene. Bekijk uitgebreide collectie industriële lampen in de kleur Grijs. Veel keuze, eenvoudig bestellen en gratis bezorgd!


De lamp is grijs en gemaakt van metaal en heeft een afmeting van 70xcm. De kleur grijs past gelukkig bij vele andere.

Hanglamp John is een stoere lamp met een industriële look. Deze industriële hanglamp is gebaseerd op de industriële lampen van . Factory - Prachtige industriele hanglamp met glas en korf. Zoek je een stoere industriële lamp van House Doctor? Gratis verzonden in Nederland en België vanaf €2-.


Grote fabriekslampen gemaakt van robuuste materialen zijn de ingrediënten voor de perfecte industriële lamp. De lampen zijn er in vele soorten zo hebben we . Een grijskleurig metalen frame (aluminium), met een glazen. Hier vind u allerlei soorten lampen in de trance van industriële - en oude fabriekslampen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts