woensdag 14 januari 2015

Zelfreinigende ramen

Vrijwel elke soort dubbel glas is te verkrijgen . Toch kunnen al die ramen in kantoor, alsmede enkele andere typen . Zelfreinigende coating, enkel de naam alleen al klinkt als een illusie. Vuil en stof verdwijnen snel met zelfreinigend glas van Saint-Gobain, professionele plaatsing door Derito Geraardsberngen - ramen en deuren. Een zelfreinigende coating is een coating die, zoals de naam ook aangeeft, zelfreinigende eigenschappen heeft. De coating is onder andere geschikt voor de .

Als ramen boenen en lappen niets voor jou is, dan is zelfreinigend glas wellicht een oplossing. Veel gebruikt in openbare gebouwen, winkels en industriële . Bespaar direct op de glazenwasser en plaats zelfreinigende ramen ! Lees hier de andere voordelen en meer over zelfreinigend glas prijzen. Het lappen van de ramen is niet ieders favoriete bezigheid. Een andere oplossing is het aanschaffen van zelfreinigend glas.


Glas met een speciale zelfreinigende coating aan de buitenkant met een unieke. De behandeling zorgt voor een nano-.

Veel glasfabrikanten leveren tegenwoordig standaard af fabriek al ramen met een zelfreinigende coating. Als u deze niet heeft kunt u uw ramen nu coating met. We keken voor jou naar de prijs van dit zelfreinigende glas en kwamen tot de volgende. Keuze 1: Hoeveel ramen laat jij voorzien van zelfreinigend glas.


Er wordt reklame gemaakt met zelfreinigend glas, glas dat je nooit meer. Hoef ik nooit meer mijn ramen schoon te maken? Selecteer de door u gewenste kleur en simuleer hier uw ramen of deuren in slechts enkele . We hebben het natuurlijk over zelfreinigende ramen. Je betaalt over het algemeen een kleine meerprijs om volop te kunnen genieten van de mogelijkheden van . Dankzij oppervlaktebehandeling blijven ramen langer proper en wordt het gemakkelijker om ze schoon te maken. De ramen bepalen ook voor een groot deel de algemene bouwstijl van je huis.


We ontwikkelen een basis-wetenschappelijke technologie die kan leiden tot zelfreinigende ramen en een efficiëntere manier van . Wilt u de onderhoudsfrequentie van uw ramen verlagen? Vindt u ramen lappen een vervelende klus waaraan u liever niet te veel tijd besteedt? Dan is zelfreinigend glas de ideale oplossing voor u. Heeft u gekozen voor zelfreinigende beglazing?


Geen zin om zelf het onderhoud van uw ramen te verzorgen of heeft u glas op moeilijk bereikbare plaatsen als een lichtstraat of een serre?

MIT ontwikkelt zelfreinigend glas dat niet kan beslaan. Het is duurder, kan alleen met nooit voor gewone ramen gebruikte zuigers geplaatst . Het aantal keren dat de ramen moeten worden gewassen kan bij gebruik . Een directe inval van zonlicht is niet noodzakelijk. Vies weer – schone ramen daglicht regen maximale zelfreiniging. Ramen wassen midden in de winter zien de meeste mensen niet zitten.


Het liefst hebben we allemaal zelfreinigende ramen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts