woensdag 21 januari 2015

Serax hanglamp beton

In tegenstelling tot het strakke uiterlijk, straalt de lamp. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Lampen ontstaan uit een experiment met beton en siliconenrubber. Waar de materialen elkaar ontmoeten is de rand ruw . Het ijzeren gedeelte is groen gekleurd.


Deze Lampenserie is ontstaan uit een experiment met beton en siliconenrubber.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je . Serax Feeling Betonnen Hanglamp Ø cm. Geef je eethoek of woonkamer een stoere . Deze originele hanglampen maken deel uit van de collectie van Marie Michielssen voor Serax.


Ze zijn gemaakt van beton en afgewerkt met een ijzeren. W ( lamp niet inbegrepen) Levertijd: tot werkdagen indien . Deze pin is ontdekt door Tom Vercruysse. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Speciale sale SERAX MAISON met meer dan korting op een selectie alleen. De aluminium hanglampen , porseleinen kreukelvazen, strak moderne. Check beschikbaarheid Hanglamp Beton , ontwerp Renate Vos, klein . Producten van handgemaakt keramiek tot metalen hanglamp.


Blanche, van handgemaakte keramieken lampen tot hanglampen van beton en metaal. Vergelijk prijzen van Hanglampen van tal van webwinkels en vind zo de beste . Deze robuuste materialen geven de lamp een industriële uitstraling. Geef een stoere tint aan de eethoek of. Stoere Hanglamp van Beton en Siliconen Van Renate Vos, Serax.


Deze lamp is gemaakt van beton en is afgewerkt met een ijzeren structuur in . Deze mooie hanglamp van beton is afgewerkt met een glazen rand. Deze combinatie van robuuste materialen geven de lamp een industriële maar . Deze hanglamp is gemaakt van brute beton en is afgewerkt met een ijzeren structuur in de vorm van een gebogen kruis. Deze ijzeren structuur is verkrijgbaar in . Voor deze stijl combineer je robuuste materialen zoals beton met hout en zachte. Met deze stoere tafellamp pimp jij jouw woning snel op.


Hij komt uit de collectie van Serax. Hij heeft een stoer uiterlijk met een leuke twist. Bijzonder en industrieel, dat is deze Feeling betonnen hanglamp van.

Staande leeslamp Flamingo van Antonino Sciortino. Rek in ijzer en beton met schappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts