dinsdag 6 januari 2015

Frequentieregelaar motor

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. De TECO frequentieregelaars zijn zeer prijsgunstig, de regelaars worden volgens de laatste stand der techniek geproduceerd en zijn zeer betrouwbaar. Met behulp van een frequentieregelaar kan de frequentie van de stroom gevarieerd worden.


Hierdoor wordt bij het opstarten de motor nooit aangesloten op een . Vind frequentieregelaar in Doe-het-zelf en Verbouw op Marktplaats.

Bij elke motor is het van belang dat het toerental niet te hoog wordt. De snelheid van een motor kan men regelen met de voedingsfrequentie. Door deze variabel te maken, wijzigt het toerental van de motor.


Een elektromotor met frequentieregelaar maakt minder gelui omdat de motor niet op maximaal toerental hoeft te draaien. Voor applicaties waarbij de frequentieregelaar meer controle moet houden over het gedrag van de elektromotor wordt het “ motor model” gebruikt, ook wel het . Motor met frequentieregelaar heeft dienst gedaan voor een . Een frequentieregelaar vermindert het aantal vollasturen van asynchrone elektromotoren in de productiemachine, -apparatuur of -pomp.

Een toerenregeling op een elektromotor zorgt dat de motor ook efficiënt werkt in. Nagenoeg van alle motoren werken met draaistroommotoren. IFR frequentieregelaar , kunt u motoren van ventilatoren, pompen.


De Optidrive ESingle Phase van Invertek is een frequentieregelaar om enkelfase motoren aan te sturen. De oplossing voor het opstarten van zware motoren met een relatief lichte frequentieregelaar De Danfoss Smart Starter heeft een frequentiegeregelde . De Altivar drive is een frequentieregelaar voor fase 200. V asynchrone motoren van kW tot kW. Omdat u met een frequentieregelaar als het ware de geleverde spanning aan de motor aanpast, kent een aandrijving met frequentieregelaar vele voordelen, . Geregelde motoraandrijvingen zoals frequentieregelaars , uitgerust met vermogens elektronica, werken met hoge frequenties.


Op het gebied van frequentieregelaars heeft ACH Aandrijftechniek diverse soorten. Uw motor gaat zo langer mee en u kunt een aanzienlijke energiebesparing . U koppelt het aan de elektromotor van . Frequentieregelaars en gelijkstroom motoren. Deze motor kan een 3-fase motor zijn die d. Hier hebben we een éénfase elektromotor geregeld met een frequentieregelaar , we krijgen vaak vragen.


Met een frequentieregelaar kun je het toerental (de snelheid) van een motor gaan regelen.

Voer geen spanningstests (met een Megger) uit op de motor voordat alle motorkabels zijn losgekoppeld van de frequentieregelaar. Motoren die warm worden, te snel slijten, piepende geluiden maken, rare stromen in . Bij gebruik van deze frequentieregelaar binnen de EU, moet voldaan worden aan. Decentrale frequentieregelaars kunnen vlakbij de motor geplaatst worden. Op die manier heeft u geen speciale schakelruimte en complexe bekabeling nodig. Nu zijn er frequentieregelaars waarbij de schakelfrequentie is aan te passen en dit . Een aandrijving met frequentieregelaar verbruikt veelal minder energie dan een.


Ik heb gekozen voor een frequentieregelaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts