donderdag 22 januari 2015

Sikkens alpha muurfix

Watergedragen voorstrijkmiddel voor binnen. Het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden, om een goede hechting te verkrijgen en kleur- . Geschikt voor het voorbehandelen van ondergronden die met muurverf afgewerkt . Gaat zuiging tegen en hecht uitstekend op onbehandeld steen, gipsplaat, stucwerk en alle . Te gebruiken bij het voorbehandelen van ondergronden om . Voor 23:uur bestel morgen in huis.

Sikkens Alpha Aquafix is een kleurloos, waterverdunbaar. Sikkens alpha muurfix is een geurarm voorstrijkmiddel met een zeer goed indringend vermogen voor binnen op basis van acrylaatcopolymeerdispersie. Na het strijken is het makkelijk over te plakken met behang. Sikkens quality painters klantenvertellen, Wijnands Schilderwerken De Betere Schilder.


Wij verzenden u bestelling gratis bij €100! Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel geleverd. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Reacties zijn gesloten, maar je kan een trackback achterlaten: . Schrijf de eerste review over dit product.

Alpha Primer SF, dekkend watergedragen voorstrijkmiddel. De doeltreffendheid van onze systemen berust . Alpha Muurfix bestelt u voordelig en eenvoudig. Heeft u een vraag over onze producten? Omschrijving: sikkens alpha muurfixsikkens alpha muurfix is een watergedragen voorstrijkmiddel voor binnen. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Sikkens sikken aanbied.


Zorg voor een duidelijke omschrijving . Nu ben ik een beetje aan het speuren, en zie soms sikkens verf voor 55. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Sikkens adviseert Western Red Cedar gevelelementen altijd te behandelen met . Verf waar professionals voor zouden kiezen? De verf is van een hoogwaardige kwaliteit.


TECHNISCHE PRODUCTINFORMATIE - SIKKENS. Download hieronder de technisch productinformatie ( Sikkens ) van uw aankoop bij Mooi. Zuigende ondergronden zoals nieuw stucwerk e. Alpha Col Glasweefsellijm voor binnen op basis van copolymeerdispersie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts