maandag 26 januari 2015

Kras en slijtvaste verf

De krasvaste lijn voor ondergronden waar een hoge slijtvastheid is vereist, een huidvetresistente watergedragen lak die zeer geschikt is voor binnen die veel in. Geschikt voor gelakt of gegrond hout, -metaal en -kunststof. Verder zit er poly-urethaan in de Sigma S2U verf zodat deze kras- en slijtvast is. Hierdoor is deze verf uitermate geschikt voor ondergronden die veel te verduren.


Flexa Pure Lak is zeer sterk, kras- en slijtvast met een fraaie zijdeglans.

Vrijwel reukloos en snel droog dus ideaal voor uw houtwerk binnen. Sigma S2U Satin is een zijdeglanzende lakverf is kras en slijtvast en daarom erg duurzaam. De verf is verwerkbaar vanaf 5°C tot wel 30°C en dus niet alleen in . De Sigma S2U Nova Satin heeft een flexibele maar harde laklaag die bijzonder kras- en slijtvast is. Croon Aquamat PU, matte krasvaste waterbasis verf blik 1L . Zo is een kras vaste verf vooral belangrijk bij projecten die tegen een stootje moeten kunnen.


Kras en slijtvaste verf gebruik je bijvoorbeeld om een keuken te. De beste trapverf is een kras- en slijtvaste lak met specifieke grondlaag.

Zijdeglans is beter dan hoogglans omdat die stroever is zodat je niet uitglijdt. Ook deze zijdeglansverf te koop bij Koopverfonline. Sigma geselecteerd als Sigma Select Gold dealer. De Sigma trapverf met antislip is krasvast en goed reinigbaar. Het is bovendien een slijtvaste verf.


De keiharde traplak is op waterbasis en . Doordat het kras- en slijtvast is heb je minder snel beschdigingen en gaat de verf langer meer. Laagdikte is hierbij wel belangrijk, beter twee dunne lagen dan . Kras- en slijtvaste zijdeglanzende lakverf. Sikkens Rubbol BL Satura, watergedragen zijdeglans lak voor binnen. Om het hout te beschermen en het oppervlak mooi te houden, dient de verf slijtvast en krasvast te zijn.


Voor een goede kwaliteit zijn tests nodig in laboratoria die . Een trapverf is doorgaans een stuk na het uitharden harder dan een normale lakverf. Een trap heeft ook vaak veel te lijden wat betreft kras- en slijtvastheid. Sterke, kras - en stootvaste, hoogglanzende, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen en buiten.


Watergedragen, kras- en slijtvaste , isolerende grondverf voor binnen op basis van.

Hoogwaardige, luchtdrogende grondlakverf voor buiten op basis van met . Met het advies van Praxis ben je verzekerd van verf die past bij jouw wensen. Betonverf is zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik en is kras -, stoot- en. Deze verf is geschikt voor het aflakken van . Vaak is het mooi om de trap te verven in een lichte kleur, omdat het trapgat meestal vrij donker is.


Hoogglanzende, kras- en slijtvaste lakverf voor binnen en buiten. Histor heeft speciale trapverf die zeer kras- en slijtvast is, . In meerdere kleuren beschikbaar op de. De kras- en slijtvaste verven van Histor Perfect Finish zijn er in twee soorten: acryl .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts