vrijdag 30 januari 2015

Metaal epoxy

IJzerstrerke en metaalkleurige 2-componenten epoxylijm. Voor reparaties onder extreme omstandigheden. Metaal gevulde epoxyhars voor het herstellen van gaten en . Voor het effectief verlijmen van metaal.


Vind het juiste product voor uw toepassing. Sneldrogende 2-componentenlijm speciaal voor het herstellen en verlijmen van metaal.

Bison kombi metaal kaart ml metaalkleurige ijzersterke 2-componenten epoxylijm. Epoxylijm Industrie 30ML, de sterkste epoxxylijm die er te krijgen is voor metaal , hout, kunststoffen, beton, watervaste en hitte bestendig met een enorme . Een epoxy coating is een tweecomponenten product. Deze coatings worden vooral toegepast op metaal en beton.


Zeer harde coating met een hoge laagdikte. Epoxy coatings hebben een zeer hoge . Aanbieding voor Bison epoxylijm kombi metaal lijm en nog veel meer lijm. Controleer de spelling van je zoekterm.

Laat de meest gevarieerde combinaties van substraten toe, bijv. Bison Kombi Metaal tweecomponenten epoxylijm 24ml. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Metaalkleurige, ijzersterke, 2-componenten epoxylijm.


Repair stick,putty repair,kneedbaar staal,kneedbaar metaal ,kneedbaar ijzer,2. Kneedbaar Staal is een twee componenten epoxy reparatiemiddel voor het . De tweecomponenten supermix metaal (g) is een epoxylijm om metaal en metaal of metaal en andere materialen te verlijmen. Wordt zo hard als staal en droogt op in een glanzende metaalkleur.


Voor (PU) lijm, kit, montagekit voor de jacht- en scheepsbouw is Poly Service uw leverancier. De toegepaste poeders zijn meestal op polyesters, epoxy , polyurethaan . Bent u op zoek naar de juiste grondverf of primer voor op metaal of staal,. Als schilder is het handig een dergelijk. Metalen bedeltje goud royal blue - 10x14mm.


Metalen bedeltje goud light peach - 10x14mm. Ideaal voor vloeren, metaal , machines, carrosserie, . Koop Reparatiekneedmassa Epoxystick metaal , Reparatiekneedmassa, epoxystick metaal hoge temp. STELOXINE PRIMER EPOXY is een anti-roestprimer voor metaal op basis van epoxyharsen (twee componenten) waar zinkfosfaat het actieve .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts