dinsdag 6 januari 2015

Montis axel

The AXEL , with its broad seats, is a Dutch seating landscape. Met zijn lang uitgerekte zitvlakken en royale modulaire elementen is deze Axel XL bank niet bang om met zijn omgeving te flirten. Hij is door zijn zeer hoge kwaliteit ook zeer geschikt voor de . De grootste design woonwinkel in omgeving Rotterdam.


Plaisier Interieur: etages pure inspiratie! De fijn gesneden kubistische ombouw heeft een onderstel .

Axel bank 5-zits van Montis is ontworpen door Gijs Papavoine. Deskundig interieuradvies en alle design topmerken maken een bezoek waard. Montis Axel is een complete serie van zitmeubelen bestaande uit banken , . De Axel banken en fauteuils van Montis vind je hier terug. Deze collectie bestaat uit comfortable meubels met verschillende mogelijkheden op het gebied van . De Axel Bank van Montis is ontworpen door Gijs Papavoine.


Een design bank met een kubistisch uiterlijk. Het onderstel wordt bijna aan het oog onttrokken .

De bank maakt gebruik van de beste materialen. Enjoy Axel Three Seater Sofa and all Montis collection. Buy on Mohd Shop to get exclusive deals online. På grunn av de lange, myke putene blir Axel flottere og flottere jo lengre den blir! Axel sofaen fra Montis afspejler firmaets kernekompetencer.


Fantastisk komfort og uovertruffen læderkvalitet. Royaal zitten, dat doe je met de nieuwe Axel Xl. Met een knipoog naar Italiaans design is deze oerhollandse bank een must voor iedere fan van . Uitgesproken kleuren en diverse bijzondere. Montis staat voor modern design met superieur zitcomfort.


Bank Axel XL van Montis bij Postma Interieur in Drachten. Door te spelen met de losse elementen kent de Axel XL veel verschillende uitvoeringen, hierdoor is de bank geschikt voor elke woonruimte. Het kan zijn dat een afgebeeld artikel inmiddels is verkocht. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om voorgaande aan uw bezoek de afdeling . Om dat te vieren presenteert Montis een Axel campagne. Axel zits in Kvadrat Tonus Meadow stof.


Conditie: Nieuw Ontwerp: Gijs Papavoine.

De populariteit is mede te danken aan de strakke belijning en het comfortabele zit, waarbij u afhankelijk v. De Axel van Montis heeft een kubistische ombouw waarin een veelvoud van zachte kussens ligt, gevuld met een mengsel van latex en dacron. Uitstekend zitcomfort uitgevoerd in een stoer volaniline leder met een natuurlijke echtheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts