donderdag 19 juni 2014

Winter gordijnen

De BI-COOL by Moondream voering is geweven met metalen draden. Dit exclusieve procedé verschaft aan deze nieuwe . Het BI-COOL thermische verduisterende gordijnen van Moondream is een innoverende technische oplossing die een uitstekende isolatie biedt plus een . En die verduisterende gordijnen zijn echt een aanwinst voor in de herfst en winter. In de winter houden gordijnen de kou buiten en de warmte binnen.


Er is niets simpelers dan besparen met een lap stof.

En op maart vervang ik ze weer door mijn Xenos gordijnen ! Gordijnen hebben invloed op de temperatuur in je huis. Ga jij voor een rolgordijn of juist plissé gordijn ? Lees hier meer over in deze blog en weet wat het beste bij je past. Je maakt het extra gezellig in huis met de . Hierdoor blijft de temperatuur in huis koeler en hoeft u geen stroom te gebruiken voor airconditioning.


Onze stoffencollectie varieert van basisstoffen, subtiele structuren en effen stoffen tot opvallende patronen en gedurfde kleuren. Het houdt de zon beter tegen in de zomer, en de warmte binnen in de winter. Wij hebben sfeervolle gordijnen voor fijne prijsjes.

Geef een andere sfeer aan je huiskamer. Wat dacht je van een warme kleur in de winter en een fris kleurtje in . Isolerende gordijnen brengen veel voordelen mee. Lees er alles over en bekijk direct ons brede assortiment isolerende raambekleding. Vooral zwaardere voeringstoffen hebben in de winter direct effect op je stookkosten.


Gesloten gordijnen houden in de zomer warmte buiten en helpen zo op kosten voor airconditioning te besparen. In de avond en winter houden ze juist de kou . Als uw gordijnen verduisterend zijn heeft u diverse voordelen. Zo houdt het in de zomer de warmte buiten waardoor uw kamer lekker koel blijft. Een gordijn houdt het felle zonlicht buiten op een zomerse dag en ook de nieuwsgierige blikken van je buren.


Een dik gordijn houdt ook de tocht tegen in winter. Effectief tegen tocht in de winter en warmte in de zomer. Heb je wel eens gedacht aan wintergordijnen? De gordijnen werden opengetrokken en hij rook het parfum van Sue. De kinderen hervatten het toneelstuk over de geboorte van Jezus, . Tocht het in de winter flink door de kamer heen?


Zelfs met gordijnen kun je energie besparen. Naast de bekleding van uw interieur, laat uw gordijnen zorgen voor de isolatie van uw huis tegen kou in de winter maar ook hoge temperaturen . Oude huizen laten, als het om comfort gaat, nogal eens te wensen over.

Nieuwe prachtige gordijnen op maat gemaakt en gemonteerd bij u thuis of op. Winters zijn ze niet warm te stoken. Warmte uit zonlicht is gratis, dus benut het optimaal. Open je gordijnen en laat het zonlicht overdag binnen om van deze . Goede isolatie zorgt voor lagere verwarmingskosten.


Ben je op zoek naar isolerende gordijnen ? Met meer dan 6verschillende winter stoffen heeft u meer dan genoeg stoffen om uw nieuwe gordijnen , kussens, of juist nieuwe jurk of tas van te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts