donderdag 5 juni 2014

Isolatie enkel glas

Het is mogelijk om enkel glas te isoleren. Er zijn een aantal opties die simpel en goedkoop zijn en de isolatie van enkel glas verbeteren. Maar er zijn ook alternatieven die simpeler en soms bijna gratis zijn om je enkel glas te isoleren ! Met isolerende raamfolie kun je de isolatiewaarde van enkel glas en dubbel glas verbeteren.


Van enkel glas maak je als het ware dubbel glas, en dubbel glas . Isolerend enkel glas is een ideale optie wanneer er geen mogelijkheid is om dun isolatieglas te laten plaatsen.

Daarbij kunt u ervoor kiezen isolerend enkel glas. Wij zitten in een huurhuis waarvan onze slaapkamer enkel glas heeft. Een deel van de woning is een aantal jaar geleden gerenoveerd maar . Wij hebben op onze slaapkamers nog enkel glas en door de tuimelramen kan er geen voorzet . Er is speciaal glas voor monumenten.


De meeste woningen zijn in meer of mindere mate voorzien van isolatie. In veel gevallen wordt er isolatie aangebracht in . Thinsulate raamfolie geeft enkel glas de isolatiewaarde van dubbel glas. En door de hoge transparantie zie je de folie na montage nauwelijks zitten.

Hoogrendementsglas isoleert vijf keer beter dan enkel glas en twee tot drie keer beter dan gewoon dubbel glas. Het resultaat: minder stookkosten, een hoger . Deze unieke niet-klevende isolatiefolie is bedoeld voor enkel glas en werkt als een isolerend luchtkussen en vervangt als het ware de tweede laag glas. Ze maken het zicht wel wat troebel, maar als je enkel glas hebt in de. Je creëert daardoor een extra isolerende laag. Daardoor krijgt je enkelglas ( volgens de webshop waar ik het kocht) bijna de kwaliteit van . Wanneer u vragen heeft over enkel glas of hulp nodig heeft bij het bestellen . Onze voordeur en onze zijdeur zijn grotendeels van glas, enkel glas.


En je voelt de kou hier van af komen. Bespaar op je stookkosten door isolatiefolie aan te brengen op oudere ramen of ramen met enkel glas. Zo bespaar je energie, en hou je kou . Bent u op zoek naar een isolerende oplossing voor uw ramen? Bestaan uw ramen nog uit enkel glas en wilt u het warmteverlies beperken? De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven met de U waarde.


Bij een buitentemperatuur van 0°C is bij enkel glas de temperatuur aan de . Warmte, maar ook koele lucht gaat gemakkelijk verloren via het glas. Enkel floatglas isoleert bijna niet. Dit zorgt voor hoge energierekeningen, onnodige CO2 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts