maandag 2 juni 2014

Blokhut impregneren of beitsen

Wij raden u aan om uw tuinhuis na plaatsing te verven of te beitsen. Wil je weten hoe je hout moet impregneren of beitsen ? Bent u van plan om een houten blokhut , tuinhuis of schutting te plaatsen in uw tuin, maar zoek je een . Is het nodig om een blokhut te impregneren , te beitsen en van binnen te behandelen? Impregneer je hout voor je gaat beitsen.

Dit zorgt voor een goede ondergrond en vermindert de zuigende werking van het hout, dus minder. U kan een tuinhuis beitsen of u kan een tuinhuis impregneren. Het is zo dat de houtcellen aan de oppervlakte af sterven waardoor het hout vergrijst.


Je hebt net een nieuw tuinhuis in je tuin geplaatst of wilt een tuinhuis aanschaffen en je vraagt je af, zal ik deze impregneren of beitsen. Beitsen is een prima methode voor het beschermen van uw tuinhuis. Er zijn een aantal punten waar op moet worden gelet.


Naast het dompel impregneren kunt u uw blokhut tevens handmatig behandelen, zodat u meer duurzaamheid en kwaliteit bereikt. Een tuinhuis impregneren : wat is het en wat zijn de voordelen?

Zo blijft de kern (en dus sterkte) van uw blokhut jarenlang gewaarborgd. Bescherm jouw tuinhuis tegen weersinvloeden door het te beitsen. Het beitsen van uw tuinhout vraagt wel wat tijd.


Wel kunt u op deze manier de levensduur van bijvoorbeeld uw blokhut aanzienlijk verlengen. Wat houdt het impregneren van een blokhut of overkapping in? Verven of beitsen van geïmpregneerd hout. Wij kunnen de deuren en ramen van uw tuinhuis, blokhut of overkapping ook geverfd.


Iedere afwerking heeft zijn eigen specifieke uitzicht en ook de levensduur van het schilderwerk . Hardhout: impregneren met olie Vuren: beitsen of lakken. Ik heb mijn tuinhuisje in dekkende beits gezet, heb je in veel kleuren en beschermd . De fabrikant biedt aan het hout zelf via dompeling te impregneren. De substantie lijkt vaak op beits en er zijn impregneermiddelen die ook de functie van een eerste beitslaag overnemen. Hout kun je naast het impregneren ook . Om dit te voorkomen dient u het hout voor blokhutten en tuinhuizen etc.


Dat kan door middel van impregneren of beitsen. Met verfbeits geeft u het hout van uw blokhut of tuinhuisje een duurzame bescherming tegen weer en wind.

Nadat het impregneren heeft het hout een bepaalde droogtijd nodig. Mocht u het tuinhuisje toch nog in een kleur willen beitsen , dan is dit naderhand zeker . Hieronder leggen wij in het kort uit wat impregneren nu eigenlijk inhoudt. Dat begint bij het kiezen voor de juiste verf of beits. Het tuinhuisje of blokhut kan daarna met een transparante of dekkende beits verder worden beschermd. Voor een optimale bescherming van uw tuinhuis of . Op deze manier kunt u als klant zelf uw blokhut impregneren.


Door het impregneren zal de levensduur van de blokhut aanzienlijk worden. Hout is een natuurproduct en als je hout niet behandelt wordt het zeer snel grijs. Goed onderhoud verlengt de levensduur van tuinhuis of blokhut. Hoe beits je met Xyladecor een tuinhuis met een.


De meeste tuinhuizen, blokhutten , garages en andere tuingebouwen in ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts