dinsdag 17 juni 2014

Dubbel glas met kruisroeden

In isolerend dubbelglas is het mogelijk om een metalen kruisroeden in kleur toe te passen. Deze kruisroeden geven uw woning een andere . U zoekt dubbelglas met kruisroeden ? Glaspunt levert verschillende breedtes roeden en diverse kleuren. Bekijk alle mogelijkheden en voorbeelden op glas.


Wienersprossen en kruisroeden worden vaak toegepast bij monumentale panden of bij nieuwbouw.

Kruisroeden kunnen ook worden toegepast in dubbelglas. Plaats nu dubbelglas met SUBSIDIE en bespaar €500! Dubbel Glas online bestellen doe je bij Inkoopglas. De kruisroeden worden in de isolerende beglazing geplaatst (dus tussen de glasplaten).


Wij verkopen onder andere: dubbel glas , enkel glas en veiligheidsglas. Deze worden op het glas geplakt met speciaal dubbelzijdig plakban dat net zo breed is als. Een alternatief voor kruisroeden bij het gebruik van dubbelglas.


De isolatieruit is niet standaard voorzien van kruisroeden.

Door het gebruik van kruisroeden kan het stijlvolle uiterlijk van (oude)woningen en gebouwen worden behouden. Maar ook bij moderne woningen zijn . Hoe kun je dubbel glas met een vakverdeling realiseren? Dat kan op een paar verschillende manieren. De meest voorkomende manier is middels kruisroeden.


Kruis roeden tussen het isolatie glas in verschillende kleuren en afmetingen met . Dubbel beglazing is verkrijgbaar met kruiskozijnen in verschillende soorten en maten. Dubbelglas met kruisroeden – wienersprossen. Soms noemt men ze ook kruisverdelingen of kruisroeden. Eenheden met kruisroeden , glas in lood e. Isolatieglas bestaat meestal uit twee glasplaten die op afstand van elkaar luchtdicht met.


Het toepassen van kruisroeden en wienersprossen is mogelijk met een minimale . Isolatieglas is ook leverbaar met tal van aanvullende functies op het gebied van veiligheid. De metalen kruisroeden worden geïntegreerd in dubbelglas en zijn. Dit is dubbel glas met een metaalcoating wat de warmte reflecteert en.


Het is ook mogelijk om in isolerend dubbelglas een kruisroede in kleur . Glasservice Randstad beschikt over een breed assortiment glas en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts