donderdag 19 juni 2014

Mini rolluik

De RS( Mini E) is al vele jaren de kwaliteitsstandaard van de firma Heroal. Heroal rolluik mini E ofwel de RS3 een hoge stabiliteit maar dan voor een bodemprijs. Super rolluiken van rolluiken -discount.


Een goed rolluik met een al jaren beproefde techniek tegen een zeer scherpe prijs! Het Verano rolluik mini E is zowel handbediend als met motor leverbaar.

Mini rolluiken zijn in de meeste gedachtes van een consument een algemeen begrip. Een mini - rolluik is eigenlijk nauwelijks anders dan zijn grote broer het gewone rolluik. Zoals de naam al doet vermoeden is het . Dit bekende rolluik van Heroal is verkrijgbaar met verschillende kleuren lamellen, zonder meerprijs.


De Mini -E lamel met dubbele laklaag zijn minde. Om de prijs op te zoeken kijkt u in onderstaande prijstabel. Een rolluik is namelijk veel meer dan . Het mini rolluik verschilt in kwaliteit eigenlijk niets van het standaard rolluik.

Voer de afmetingen in, bepaal de uitvoering zoals u die wenst en u ziet direct wat het rolluik kost. De kast van de Alulux 1bespaart meer dan ruimte in oppervlakte ten opzichte van gangbare mini - rolluiken. De Heroal Mini -E is binnen het aanbod van Zonwering Garant het rolluik met de hoogste kwaliteit.


Dit komt met name door het feit dat het materiaal waaruit het . Zos Zonwering levert verschillende type rolluiken van diverse leveranciers:. Dankzij de design of mini onderlijst, heeft het rolluik een extra luxe uitstraling. Mini - rolluiken zijn uitermate geschikt voor kleinere oppervlaktes, zoals ramen. Rolluiken worden steeds meer toegepast om uiteenlopende redenen. Wilt u een rolluik van het topmerk Heroal, met een hoge stijfheid en kleine fijne lamel dan is de Heroal Mini E voor uw geschikt.


Het mini - rolluik Heroal Mini-E is volledig opgebouwd uit Heroal-componenten en voldoet zo aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen en biedt u de garantie op . HET ROLLUIK WAAR GEEN DOORKOMEN AAN IS BEWEZEN BIJ SUPER DE. Handmatig of elektrisch te bedienen, keuze uit standaard kleuren. Dit rolluik kenmerkt zich namelijk door een hoge stabiliteit en uitstekende . Rolluik RV 40: Het beste rolluik van Nederland.


Naast het traditionele rolluik hebben wij ook een Mini rolluik. Het Mini rolluik onderscheidt zich door een zeer compacte oproldiameter waardoor er met kleinere . De Silent Fin zijgeleiders met speciale borstels verhogen het gebruikscomfort door .

Kleine rolluiklamel met hoge weerstand tegen windbelasting. De geringe dekbreedte van mm maakt de heroal RS – de kleinste rolluiklamel. Bekijk op PAC Zonweringen het complete aanbod mini - rolluiken. Standaard de ARlamel en tegen meerprijs de RSen de mini E.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts