donderdag 5 juni 2014

Loods 5 kussens

Zwart en wit velours kussen van het eigen merk van Loods 5. Dit ronde kussen gemaakt van velvet stof is van het huismerk van Loods 5. Deze gevulde velours sierkussens van het huismerk van Loods zijn elegant en tijdloos. Deze kussens zijn van het huismerk van Loods 5. De kussens zijn gemaakt van linnen wat een stonewash behandeling heeft ondergaan. Deze vrolijke en gekleurde kussens geven een zomers accent in je huis.

Ga voor een eclectische sfeer in huis met deze prachtige kussens met print. Dit stoere en tegelijkertijd zachte kussen is van het eigen merk van Loods 5. Het kussen past met zijn harige uiterlijk en eigentijds ruiten patroon perfect in de . Prachtig bedrukt kussen in indigo kleur van het huismerk van Loods 5. Deze serie velours kussens met satin print van het eigen merk van Loods passen perfect in de huidige woontrends en zijn een rijke aanvulling in je huis. Trendy kussen met een uniek patchwork patroon.


Kussen van leer met een mooi design. Kies dit woonseizoen voor zwart-wit kussens als accent in je woonkamer.

Kies voor een rijk en luxe woongevoel met deze velvet kussens van het eigen merk van Loods 5. De glanzende kussens met matte achterkant zijn elegant en . Dit mooie kussen van het eigen merk van Loods past goed in de huidige woontrends. Olijfkleurig kussen van het merk hinck. Gekocht bij loods en nog zo goed als nieuw.


Twee oudroze sierkussens , gekocht bij loods , merk aegean town. Witte horizontale stiksels aan de voorkant. Te koop, verschillende loods kussens. De twee oud roze kussens zijn van fluweel.


Loods in Zaandam is ook in het bezit van een groot assortiment Yumeko slaapartikelen. Zo heeft Loods matrassen, bedlinnen en kussens van Yumeko. Loods biedt woon- en lifestyle gerelateerde artikelen van diverse importeurs en fabrikanten aan onder dak. Deze pics kan u aanmoedigen om het allerbeste te krijgen concept van . De komende weken zal de collectie in Loodsnog verder worden uitgebreid. Met wat nieuwe kussens en een frisgroene plaid ben je klaar voor de lente!


Loods is een woonwarenhuis met vestigingen in Zaandam en Sliedrecht. Onder andere verkrijgbaar bij Loods ! Vandaag hebben wij onze kleine shop in LoodsZaandam verruild voor een prachtige grote Unit.

Ghijsenlaan 14b- Zaandam OPENINGSTIJDEN ma-di-wo-do 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts