woensdag 18 juni 2014

Dubbele gordijnen

Dubbele gordijnrails van Goelst voor plafondmontage. Eenvoudig gemonteer strak vormgegeven en scher geprijsd! De meest verkochte afwerking zijn de gordijnen met een dubbele plooi, zo krijgen de gordijnen een mooie en rijke uitstraling, ook wel vlinderplooi genoemd.


Gordijnen dubbele plooi is het meest bekende plooi type. Deze variant is al vele jaren heel populair.

Zeker bij oudere mensen ziet u vaak gordijnen met een . Ideaal om meerdere gordijnlagen te combineren. Conceptrails bieden genoeg ruimte om vitrage en dikke gordijnen op te hangen. Plooien zorgen ervoor dat een gordijn mooi valt.


Je kunt bij KARWEI kiezen voor enkele of dubbele plooien. Overgordijnen worden afgewerkt met een . Confectiemethodes gordijnen dubbele , enkele plooi of zeilringen?

Heb je een gordijnstof en –kleur gekozen? Dan maken wij hem desgewenst voor je op maat. Voor deze plooi wordt meer stof gebruikt. Wij moeten op een aantal plaatsen vitrage (blegh, maar partner stond erop) en overgordijnen ophangen, dus dat worden twee gordijnrails.


Het is mogelijk een borderrand onder- of bovenaan het gordijn te laten zetten. Deze wordt dan met een openvallende dubbele locknaad aangezet. In onze collectie vind je gordijnen met een enkele plooi of een dubbele plooi. Een enkele plooi staat mooi bij gordijnen met patronen, omdat er dan weinig van. Zo kunt u kiezen uit gordijnen met een enkele, dubbele of wave plooi.


Zo bepaalt u zelf welke uitstraling uw gordijnen krijgen. Brede paneelgordijnen en hoeken, onze gordijnrails kunnen elke klus . Gordijnroedes, gordijn accessoires en gordijnrails. Je vindt bij ons gordijnringen, roedesets en afsluitknoppen, rails met drie sporen en veel meer. Maak jouw gordijnen helemaal compleet met een gordijnroede of gordijnrail van Praxis.


Kies uit verschillende stijlen en materialen en reserveer direct. Deze mooie plooi wordt veel gebruikt bij in-betweens en vitrages of gordijnen van een soepele stof.

Zo kun je kiezen voor een enkele, dubbele of wave plooi. Wil je het gordijn ophangen aan een roede? Ben je toe aan nieuwe gordijnen , maar weet je niet welke gordijnen je. Het overgordijn krijgt volume door te kiezen voor een dubbele plooi . Vandaag € korting bij minimale besteding van € 100.


Bij Draaijer worden de gordijnen geheel naar wens op maat gemaakt. Een naadloos kamerhoog gordijn met dubbele plooi. De enkele plooi wordt vaak gekozen bij gordijnen die een maximale hoogte hebben. Ja het zijn rechte lappen met wat plooien maar er komt meer bij kijken dan je denkt.


Een dubbele plooi, ook wel vlinderplooi genoem zorgt voor een rijkere . Tot wel goedkoper dan in de winkel! Op maat gemaakte gordijnen zijn een echte sfeermaker in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts