vrijdag 28 februari 2014

On off wekker

Hij won ook al een Red Dot Design award. Als On te lezen is, staat je alarm op. Als Off te lezen is, staat je alarm uit. Ligt de wekker met ON naar boven dan staat hij aan.


Een fantastisch praktisch wekkertje, met een verbluffend eenvoudige bediening - niet voor niets ontving Lexon voor deze wekker de RedDot Design Award Best . Pas als je de wekker aanraakt licht het display voor een paar seconden op.

Fijn, want zo wordt jouw nachtrust niet verstoord door het licht. Je zet de wekker uit door het apparaat om te draaien. Rechtsonder op het display zie je hoe laat je de wekker. Deze Lexon Flip wekker maakt daar een einde aan.


Op de Lexon Flip wekker staat groot on en off op de boven- en onderkant. Bestel eenvoudig de Lexon Wekker Flip bij A. Hoe vaak check jij voordat je gaat slapen of je wekker wel aan staat? TUNING - om de radio op zenders af te stemmen.


De kleine variant van de populaire Lexon Flip wekker.

Op het display van de wekker zie je de tijd en de tijd waarop de wekker afgaat. Kies uit verschillende Lexon Wekkers op KIESKEURIG. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder . She set the alarm clock for five- thirty. Gebruik van het wekker en sluimerfunctie. Het wekkersymbool “ “ verschijnt op het . Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten my alarm clock goes off – Engels- Nederlands woordenboek. Vandaag loopt mijn wekker af om tien voor half zeven.


U zoekt een Digitale wekker On-Off ? Alle indicatielampjes op de flitslamp en wekker gaan branden. Flip Wekker Donker Geel Ontdek de Flip een praktisch design wekker voor iedereen, die moeilijk op kan staan. Jan Rietman luidt het weekend in met verrassende gesprekken en veel muziek. De radiogestuurde wekker is bestemd voor het gebruik als wekker.


Staat de ON-kant boven, staat je wekker aan. Deze wekker is een ontwerp van de Engelse gebroeders Wright en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts