donderdag 20 februari 2014

Modern behang woonkamer

Klik op onderstaande behangcollecties voor een uitgebreid assortiment modern behang - trendy behang. Om een moderne look te creëren wordt het behangpapier wel op een. De horizontale lijnen zorgen ervoor dat de woonkamer langer lijkt en is een echte . Modern behang in verschillende soorten zoals grafische vormen, cirkels en abstract behang. Interieurvoorbeelden van behang toepassingen in kamers.


Behang bloemen roze Raffi in woonkamer.

Dandy behang Elitis Modern Abstract. Al deze merken hebben zowel keuken behang , woonkamer behang ,. Dankzij de moderne technieken lijkt het met deze behangsoorten alsof je tegen een . Vind je de muren in je woonkamer maar saai? Breng gewoon highlights en accenten aan met ons aparte, stijlvolle behang ! De makkelijkste manier om een woonkamer , slaapkamer of keuken een heel andere uitstraling te geven, is door een muur te behangen met een mooi behang.


In onze behang winkel vind je zowel voordelig als stijlvol behang voor de woonkamer , kinderkamer als babykamer in vele stijlen. Je kunt elke slaapkamer in een handomdraai modern en chique maken als je kiest voor een modern behang.

Grootste overzichtssite van Nederland voor interieur en inrichting, inclusief keukens en badkamers. Je kunt kiezen voor dessinbehang of fotobehang , vliesbehang , papierbehang of zelfklevend vinyl. Bij Wall-Art kun je altijd slagen voor . Tien voorbeelden van behang in de woonkamer ! It makes for a stunning accent wall that would look perfect in modern living room spaces. Leuke behangpapier inspiratie voorbeelden voor de keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Ben je klaar voor het project van je dromen?


Een landelijke woonkamer met accentbehang ? Het is een inspiratieplek voor iedereen die zijn of haar ideale interieur wil verwezenlijken met luxe behang. Wil je je woonkamer opnieuw behangen of gewoon een accentmuur met behang ? Was het vroeger vooral een praktische oplossing om je muren snel van een tintje te voorzien, . Geef je woonruimte een speelse toets met dit modern behangpapier. Of ga je voor een modern natuurlijk design, zoals houten planken of steentjes?


Wat een heel mooi warm effect geeft. Vooral als je dit vliesbehang maar op een . Op zoek naar eens iets anders aan de muur? Maak een extra dimensie met 3D behang ! Did you know that behang in slaapkamer has become the hottest topics in this category?

Thats why we are showing this content right . Snuister in onze collectie behangpapier : van retromodern tot kitsch, van behang voor kinderkamers tot keukenbehang. In het menu kan je doorklikken naar de . Maar welke behangtrends gaan we volgend jaar zien in huis? Voorbeelden van moderne interieurs met retro behangpapier vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts