woensdag 19 februari 2014

Kussen fluweel

Dé trend op het gebied van home en fashion: fluweel. Ga jij voor het kussen fluweel groen of kies je voor opvallend oker? Ervaar nu zelf de term “fluweelzacht”!


Materiaal: dit chique fluwelen sierkussen uit de In The . SALE FLUWELEN KUSSEN 60XMET VULLING. De voorkant heeft een mooi gestikt visgraat design en .

Product: Velvet kussen van fluweel met naden in de kleur groen van BePureHome. Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Creëer sfeer in huis met dit velvet Cuddle Diamond sierkussen van het merk BePureHome.


Het assortiment wisselt bovendien regelmatig van kleur, dus je vindt er altijd wel een die je kan combineren met bewerkte kussens of andere fluwelen effen . Deze artikelen zijn als partij geproduceerd of ingekocht (veelal voor een seizoen) en kunnen geleverd . Fleur je bank op met dit elegante fluwelen kussen Emmia van Lene Bjerre in oudroze. De rijke stof in combinatie met de zachte pastelkleuren groen en blauwgrijs zorgen voor een luxe . Heerlijk zacht en stevig kussen uit de collectie van Lifestyle.

Vivaraise is een merk dat telkens zorgt voor een mooi spel van materialen, kleuren, motieven en . Dit zachte, fluwelen kussen is een ontwerp van Vivaraise. Fluweel wordt in het Engels ook wel . Fluwelen sierkussen in een mooi mandarijn oranje! BePureHome Cherish kussen fluweel roest is gemaakt van 1 katoen. Home Artikeltype kussen fluweel. In The Mood Collection kussenhoes fluweel 45x45cm antraciet.


Snuggle round kussen fluweel nude 50x50. Dit heerlijke fluweelzachte kussen met prachtige patroon aan de voorkant vraagt . Blauw kussen met een zacht fluwelen buitenkant. In zowel een traditionele als een klassieke omgeving komt dit kussen perfect tot zijn recht.


Dit Effen fluwelen kussen staat prachtig in ieder interieur. Doordat het sierkussen van fluweel is gemaakt krijgt het . Mooi kussen van fluweel in een donker roze kleur. Past goed in een kleurrijk interieur of leuk voor in een meidenkamer.


Het kussen heeft een combinatie van fijn . Dit kussen van fluweel in een warme vergrijsde kleur groen is een ideale basis voor elke woonstijl.

De neutrale beige kleur is toe te passen in elk interieur. De houten knopen geven een leuke extra touch aan dit . Kussen van fluweel met stoer rib patroon. De kleur teal is een combinatie van blauw en groen. Deze heldere kleur geeft zeker een boost aan je interieur.


Het formaat van het kussen is 40xcm. Enkele zorgvuldig gekozen kussens kunnen de sfeer van elke kamer veranderen en zijn een eenvoudige manier om de nieuwste interieurtrends te volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts