donderdag 20 februari 2014

Foto 3d in glas

Nieuw uw eigen foto van 2D naar 3D in kristalglas. Wij laseren voor u uw mooiste foto 3D in glas. Foto in Glas - Blok 3D met portretten.


Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u binnen een paar uur een link waarmee u online uw foto kunt uploaden. Gewoon vensterglas is voor uw 3D laser te gewoon.

Een uniek en persoonlijk foto kado: 2d of 3d laserfoto in kristal glas , of een foto op spiegel, op sieraa op canvasdoek, op een gedenk porselein en nog veel . Uw foto laseren wij in kristal glas. Met deze waxinelichthouder van kristal voorzien van een foto kunt u uw dierbare voor altijd in uw. We hebben hele mooie led verlichting met een warmwitte kleur licht welke in glashelder acrylaat is verwerkt. Eenvoudig te bestellen, Upload uw foto en wij doen de rest.


Kubus Crystal met afgevlakte hoek en laser gravure. Laat uw mooiste foto nu in kristalhelder glas laseren.

Een foto van uw dierbare drie-dimensionaal ( 3D) in glas ? Met behulp van lasertechniek wordt de foto van uw dierbare in kristalglas aangebracht zodat. De mooiste foto van uw hond 3D (driedimensionaal) in kristalglas ! Uw dierbaarste herinnering, levensecht. Assortiment lasergraveren in kristalglas.


D foto € 3(vanaf stuks € 250). Een bestaande portretfoto omzetten naar een 3D gezicht in kristal glas om zo. Foto 2D in kristal glas een mooie, unieke, persoonlijke en dierbare herinnering. Wat u ook kiest, het zal altijd met de. Dankzij ons nieuw 2D tot 3D ”-procédé kunt u uw 2D- foto omzetten in een 3D - bestand om in kristalglas te graveren.


VIP-LASER 2D GRAVUR Glas Kristall Flachglas selbststehend Querformat mit einem Foto Deiner besten Freundin oder Trauzeugin. Uw 3D afbeelding wordt geheel gecreëerd vanaf de door u aangeleverde foto. Een schitterend kristal met eigen foto en tekst.


In diverse formaten, 2D of 3D uitvoering. Laat een foto in kristal laseren en u heeft een verrassen vernieuwend en bijzonder geschenk.

Van enkele foto maken wij een realistische 3D portet in kristal helder glas. See more ideas about Glass , and Urn. Voor een uniek en persoonlijk fotocadeau kunt u bij ons terecht.


Til sidst indgravere vi 3D modellen af dit foto inden i den glasblok du har valgt,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts