vrijdag 28 februari 2014

Luxaflex voor draai kiepramen

Steeds meer mensen kiezen voor draai - en kiepramen. Deze zijn eenvoudig te openen aan de bovenkant om een constante stroom frisse lucht binnen te laten. Wij bieden raambekleding aan speciaal voor draai- kiepramen.


Jaloezieën kopen voor draai kiepramen doe je bij 123jaloezie. Bent u opzoek naar raambekleding voor uw draaikiepramen maar weet u niet precies wat er beschikbaar is. Draaikiepramen zijn praktisch omdat deze ramen op twee manieren geopend kunnen worden.

Niet alle raamdecoratie is geschikt voor draai en kiepramen. Shutters, (duo) rolgordijnen, plissés en jaloezieën zijn . Draai - kiepramen komen er meer en meer. Zonnelux bracht al eerder de oplossing Perfect-Click (klemmen zonder te schroeven) voor . Voor een draai - kiepraam zijn gordijnen meestal niet de meest praktische.


Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor rolgordijnen, houten jaloezieën of shutters. Behalve verticale jaloezieën , is elk soort raamdecoratie mogelijk voor een draai - kiepraam. Door het product te bevestigen met behulp van klemsteunen, hoef je .

Onze raamdecoratie vormt de beste oplossing voor zowel draai - kiepramen als. Zo kun je eenvoudig je plissé gordijnen, jaloezieën of rolgordijnen op kunststof kozijnen . Luxaflex plisse, Frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen. U heeft een dakkapel uitgezocht met modern en multifunctionele draai - kiepramen.


U wilt uw dakkapel nu verfraaien met . Uw jaloezieën , plissés, Duo plissés (ook wel Duette genoemd) en. De jaloezie precies past in een stijlvol aluminium frame, direct gemonteerd op het kozijn, dat meebeweegt bij het openen en sluiten van draai - kiep ramen en . Wij krijgen op eerste verdieping nieuwe kozijnen in slaapkamer en badkamer. Heeft u een draai - kiepraam kies dan voor een praktische klemsteun om uw horizontale jaloezie te bevestigen. U hoeft niet te boren of te schroeven in uw kozijn. Zoekt u raambekleding voor uw draaikiepramen of kantelkiepramen?


Op de muur montage is zo ook mogelijk met onze houten jaloezieën en verticale . Dé oplossing voor (kunststof) draai - kiepramen en volledig kindveilig door het ontbreken van koorden of snoeren. Monteer het frame eenvoudig zonder boren . Verschillende zonwering producten hebben. Ook voor draai - kiepramen bieden we verschillende soorten zonwering oplossingen aan.


Weet iemand een alternatief voor een Luxaflex rolgordijn voor een kunststof draaikiep raam?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts