donderdag 20 februari 2014

Design koffietafel

Design salontafels kopen doe je bij Flinders. In onze webshop vind je een uitgebreide selectie aan design salontafels. Wij hebben houten, kunststof en stalen . Salontafels dragen bij aan het comfort en de sfeer. Past een houten, glazen, ronde of design salontafel het best in je interieur?


Ronde koffie-tafel, met losse dienbladen en flessenbeugel.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. En dat is al jaren de basis van de identiteit van deze Italiaanse design firma. Of het nu een design stoel, design zetel, design bed of design koffietafel is, . Reeks van design salontafels, met een gemeenschappelijk kenmerk van grote verscheidenheid in het blad. Kleuren variëren van mat wit acryl afwerking tot een. Bekijk het assortiment eettafels direct online.


HAY heeft een aantal strakke, houten design salontafels in het assortiment. De Hay salontafels zijn minimalistisch, maar .

Een design koffietafel is het perfecte meubelstuk om persoonlijkheid te geven aan uw woonkamer, bar of restaurant. Beliani heeft een groot aanbod designmeubelen voor binnen en buiten. Van extravagante tot stijlvolle inrichtingsideeën, in de unieke collectie van Beliani vindt . Mdf italia raterrastafel koffietafel. De design tuinmeubelen van MDF Italia staan garant voor hoge kwaliteit, comfortabel gebruiksgemak en lange levensduur . Toen ik vorig jaar in New York was, bracht ik onder andere een bezoek aan de wijk Greenwich Village.


Geen standaard salon- of koffietafel maar echt een prachtig design object als centrum van de woonkamer. De koffietafel metaal wit is een perfecte accessoire met een compact design. De Bauhaus koffietafel is een tijdloze klassieker in uw interieur.


RVS afgewerkt in een gold finish, helder glas en wit marmer voor de basis. Eileen Grey koffietafel is een beroemde bijzettafel. Deze unieke koffietafel brengt kleur en uitstraling in je huis.


De bubbel geeft een optische illusie en een ruim gevoel. Door de verwijderbare tafelblad kan je een . Deze stoere design koffietafel IRMA is een echte blikvanger. De teakhouten stroken en de metale banden plus wielen maken van elke ruimte een hippe plek.


De afmetingen van dit bijzonder praktische salontafel variëren van 60cm x 80cm tot een maximum van 60cm x 175cm of 90cm x 1cm.

Hoe herken je een design salontafel? Ontdek design salontafels van BoConcept. Een moderne koffietafel gemaakt van hergebruikt hout. Koffietafel , bijzettafel met fineerhout motief. Deze elegante koffietafel voegt een elegante touch toe aan elk interieur.


Mousarris is een perfecte verhouding tussen surrealisme en design. Deze koffietafel is namelijk een stad gemaakt van hout dat zo . Deze salontafel met een tijdloos en elegant design zal uw woonkamer gegarandeerd verfraaien. De tafel heeft een solide constructie en zal u jarenlang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts