vrijdag 21 februari 2014

Gordijnen op roede

In dit geval komen de gordijnen aan de ringen van een roede te hangen. U kiest hier altijd voor een enkele of dubbele plooi. Bepaal eerst voor uzelf hoe u de gordijnen gaat ophangen.


Hangt u de gordijnen aan een rail of aan een gordijnroede ? Wilt u de gordijnen op de vensterbank . De gordijnen met ingeslagen ringen worden altijd toegepast om aan een gordijnroede op te hangen.

Dit type afwerking geeft een stoere uitstraling aan uw. Van gordijnrails, gordijnroedes, railroedes voor Wave- gordijnen ,. Aan een gordijnrails of een gordijnroede , elektrisch, via domotica of met de . Plaats de steunen en de roede met gordijnen op de montageplaatjes. In deze instructievideo van Praxis laten we je zien hoe je een gordijnroede ophangt.


Gordijnen ring - Roedesteun plaatsen. Roedes zijn nodig om je gordijnen mee op te hangen. Bekijk alle roedes en bestel meteen!

Hang dan je gordijnen onder de roede : je bevestigt de haakjes van het gordijn vast aan de . Roedeplaatsing worden vaak gebruikt als gordijnen boven het raam maar niet tegen het plafond worden geplaatst. Naast een rails of roede heb je natuurlijk ook gordijnhaken of gordijnringen nodig . Wave gordijnrails en glijders voor uw wave gordijnen. De gordijnrail of roede is altijd zichtbaar, omdat het wavegordijn onder de rail komt te hangen.


Complete gordijnrails voor lichte en zware gordijnen. Een gordijnrail en roede zijn dé basis voor het goed ophangen van uw gordijnen. HEMA heeft een grote collectie gordijnen.


Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Hoogte roes boven en onder de roede. Heb je geen zin, tijd of niet de middelen om zelf gordijnen te maken? JYSK heeft een ruim assortiment goedkope kant en klaar gordijnen die je makkelijk zelf op . Basic inbetween gordijn (Maran - grijsblauw) met gordijn (Dusk 04) met . Voor gordijnen met ringen of met plooien. Als u het gordijn in twee ongelijke delen opgesplitst wilt hebben meet u het . Cm breed inclusief ophanghaken en roede ! Niet alleen je gordijnen , maar ook het gordijn ophangsysteem zorgt voor sfeer in huis.


Is een roede , gordijnrails of toch staaldraad iets voor jou thuis?

Intensions Classic ring met inlage en oog voor roede zwart ø28mm st. Daarnaast leer je ook nog hoe je de gordijnroede kunt monteren en de gordijnen op de roede moet ophangen. Bij ring gordijnen die je als kant en klaar . Of heb je al gordijnen en wil je weten welk systeem hierbij het beste past en welk . Meestal worden gordijnen aan de binnenzijde van een buitenraam opgehangen.


De roede moet dus breder zijn dan het raam. Hoe ver de steunen van het raam moeten komen, hangt af van de breedte van de gordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts