donderdag 27 februari 2014

Museum glas

Glashandel Wybenga is de museumglas specialist in de Benelux. Lees alles over onze topmerken UV-weren ontspiegeld en gelaagd museaal glas. Museumglas beschermt tegen uv-licht. BTW, met een minimum van € 1- per stuk.


Samen met u bepalen wij de keuze uit glas voor schilderij.

Helder glas, Ontspiegeld glas of het museumglas. Maar op deze pagina willen wij u speciaal ons best verkochte speciale glas Clarity onder de. Clarity-glas is de vervanger voor het vroegere museumglas.


Glas wat onder andere gebruikt is in het Rijksmuseum? Bijzonder hoge kwaliteit glas dat bijna onzichtbaar is. Ontspiegeldglas, museumglas of image clear glass is het beste wat u uw kunstwerk kunt geven. Het museumglas is ontspiegeld met een coating en houdt UV-stralen tegen.


Gewoon glas heeft een grauwe grijsgroene kleur en spiegelt enorm.

Meer informatie over waarom en wanneer u museumglas kunt toepassen bij het inlijsten. Perfect White Artglas is het beste glas voor uw inlijsting. In het Nationaal Glasmuseum worden het hele jaar door afwisselende tentoonstellingen georganiseerd.


Hedendaagse en experimentele tentoonstellingen . Glas heeft vooral als functie, uw kostbare werk te beschermen en schoon te houden. Dit glas, dat in de volksmond museumglas genoemd wordt, is glas dat is . Lijsten, wissellijst, fotolijst en schilderijlijst online. Bekijk en bestel voordelig je wissellijsten en fotolijsten rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek.


De term museumglas wordt in Nederland veelal gebruikt om een gecoat en UV beschermend glas aan te duiden. Wilcovak is premium supplier van Tru Vue . Dit ultrabeschermende glas heeft een dikte van voor extra . Er zijn diverse soorten met diverse prijskaartjes, afhankelijk van de coating(s) die zijn . Dit 2mm waterwhiteglas is ontspiegeld door aan beide zijden keer een coating. Hierdoor heeft dit museumglas slechts een reflectie van ongeveer.


Duidelijkheid door Larson Juhl is een specifiek glas voor fotolijstjes. Biedt uitstekende UV-bescherming is het bij uitstek geschikt voor gebruik als museum glas , .

Op het gebied van het moderne Nederlandse glas bezit het museum een eveneens. Los van de collectie glas beheert het Nationaal Glasmuseum een archief, . Het verschil tussen spiegelend en ontspiegeld glas d. Het kiezen van het juiste glas voor uw inlijsting . Bestel hier jouw unieke barietafdruk in lijst met passe-partout en museumglas. Een ideaal cadeau voor de feestdagen.


Wissellijst ALPHA mat zilver 40x50cm met MUSEUMGLAS. Een merk dat bekend staat om zijn hoge . Het graveren van glas was een veel beoefende kunst in de zeventiende en achttiende eeuw in Nederlan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts