donderdag 15 februari 2018

Zonwerend folie spiegelend

Zonwerend folie met zilver spiegelend effect. Dit zonwerende raamfolie plakt eenvoudig op ramen. Het folie tegen zon en inkijk heeft een breedte van 50cm.


Geniet van de optimale prestaties van deze folie ! Tevens zorgt de zonwerende folie voor een isolerende.

Niet naar binnen kijken, wél naar buiten kijken. U kunt een keuze maken tussen zonwerende folies voor montage aan de. Overdag kun je van buiten niet naar binnen kijken door het spiegelende effect. Als het buiten donker is en binnen . Deze folies zijn beschikbaar in verschillende kleuren en tinten om zowel het felle licht als de warmte buiten te houden.


Mogelijkheid met of zonder spiegeleffect. De warmtewerende en zonwerende raamfolie van Reprosol houdt de warmte buiten en stopt storende schittering van de zon.

De Kock Raamfolie levert een breed assortiment zonwerende raamfolie. Het zelfde resultaat – net zo effectief – alleen heel licht spiegelend. Deze zilverkleurige zonwerende raamfolie is toepasbaar op glas en voorkomt verblinding door de zon dankzij het getinte effect. Uv zonnewerende folie is een isolatie folie , glasfolie. Deze spiegelende folie geeft de beste resultaten qua zonwering en uv stralingen.


De oudste (en nog altijd de meest doeltreffende) warmtewerende en zonwerende raamfolie , is de spiegelende folie , de Silver 80. Maar zoals ander zonwerend glas geldt dat het hele jaar door, dus ook. D-C-FIX Raamfolie zonwerend 92x2cm.


Anti inkijkfolie is een gematteerde dunne polyester folie die bedoeld is om het zicht van buiten naar binnen te belemmeren. Bij anti inkijk glasfolie heeft u keuze uit spiegelende of niet- spiegelende glasfolie. Op zoek naar spiegelend zonwerend folie voor op de ramen?


U koopt uw doorzichtige spiegelfolie voordelig bij . Spiegelend zonwerend raamfolie kopen? De zonwerendheid kan de vergelijking met de spiegelende en gekleurde glassoorten glansrijk. Raamfolie: Alles over raamfolie zonwerende folie spiegelfolie en privacyfolie.


Ontdek hoe en waarom raamfolie en zonwerende folie zon en warmtewerend is.

Het is voorzien van een kleeflaag en eenvoudig op uw ramen aan te brengen. Afbeelding van D-c-fix premium statische folie afsnijdbaar Sofelto cm. Wie heeft ervaring met zonwerende folie op de ramen, je ziet het wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts