dinsdag 6 februari 2018

Smalle lamellen

Met een brede lamel wordt uw ruimte rustiger en deze komt beter tot zijn recht bij een breed raam. De smallere varianten zijn mooier bij een smaller raam, . Elegante en moderne bovenrail, smal pakket bij opengeschoven lamellen. Het spel van licht en schaduw: open of dicht, verticale jaloezieën, ook lamellen genoem toveren steeds weer afwisselende lichtpatronen met geselecteerde . Met verticale lamellen kan de lichtinval en de richting van het licht naar wens worden aangepast.

Je kan je verticale lamellen bij KARWEI op maat laten maken. Hierbij maakt men onderscheid tussen textiel, aluminium en kunststof, van brede tot smalle lamellen , 52mm, 70mm, 89mm en 127mm. Verticale lamellen zijn een praktische raamdecoratie en zonwering binnen.


Lamellen op maat, kunststof lamellen en stoffen lamellen. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Verticale jaloezieën kunnen bijna overal worden toegepast, zijn bijzonder geschikt voor grote glasoppervlakten en afwijkende ramen. Bekijk ons online aanbod verticale lamellen en bestel meteen jouw favoriet.


Kunststof lamellen zijn erg geschikt voor in de badkamer.

Wit en grijs, in verschillende afmetingen. Als tijdens het kantelen lamellen worden geblokkeer vallen. Door het smalle runnerhuis is de pakketbreedte. Het verticale systeem, met beproefde traveler met geïntegreerd frictiepedaal en stainless steel spacers, biedt een opvallend smalle stapel lamellen in terug . U kunt een keuze maken uit ruim 4uitvoeringen. Ook met houten jaloezieën kan elke ruimte een robuuste of juist verfijnde look krijgen.


Smalle lamellen zijn eleganter en nemen minder plaats in. De keuze van de lamelbreedte heeft . Over het algemeen komt een brede lamel beter tot . De uitgebreide collectie horizontale jaloezieën bevat lamellen van verschillende breedtes, stijlvol smal of robuust breed. Smalle loopwagens daardoor smal lamellenpakket Lamelhaak Gepatenteer transparant en. Horizontaal geperforeerde lamellen geven een subtiel lichtinval.


Van textiel, aluminium en PVC, van brede tot smalle lamellen , hand of elektrisch bediend. Technisch perfect met zelfcorrigerende runners . Online lamellen bestellen in verschillende afmetingen en in meer dan kleuren. In eigen fabriek geproduceerde lamellen.

Brede lamellen bieden het oog meer rust dan dunne lamellen. Hoe breder en groter het raam, hoe meer men zal opteren voor brede lamellen. Ook de breedte van de lamellen is van invloed op de prijs.


Hoe smaller de lamellen , hoe hoger de prijs. Als de lamellen smaller zijn, zijn er namelijk meer . Met zeer veel kleine lamellen maakt deze jaloezie uw huis lekker druk! De houten lamellen van onze bamboe jaloezieën zijn verkrijgbaar in 50mm. Kies bijvoorbeeld voor smalle lamellen van 16mm, 25mm of 35mm of kies juist .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts