dinsdag 27 februari 2018

Grijze bakken

Een vuilnisbak of vuilcontainer is een bak of een container waarin afval en alles. Vaak grijze bakken voor restafval en groene voor groente-, fruit- en tuinafval. In Bergen worden de gft- bak en restafvalbak een aantal keer per jaar schoongemaakt.


Let op, de dagen dat wij langskomen voor het . Informatie over het legen van de containers en het omruilen of aanvragen van een extra grijze container.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. De andere week wordt de grijze container met het restafval geleegd. Gooi het afval in de juiste bak en druk het niet te vast aan.


Voor het restafval gebruikt u de grijze bak. Wilt u weten wanneer uw groene of grijze bak wordt geleegd en uw plastic afval wordt opgehaald? De groene bak is voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT).

Op de inzamelkalender kunt u zien wanneer we welk afval ophalen. Maar let op: de kalender laat alleen zien op welke dag we komen en niet hoe laat. Deze bakken zijn niet waterdicht behalve die van 1x 1x 75. Het zal voor de inwoners van de gemeente Westerveld even wennen zijn: met ingang van komend jaar wordt hun grijze container niet meer . De persoonlijke afvalkalender geeft u een duidelijk overzicht van de dagen waarop Irado op uw adres de minicontainer voor restafval, groente-, . Als u in een eengezinswoning woont, dan heeft u twee minicontainers: een grijze en een groene container. De grijze is voor restafval en de groene is voor . De ene week wordt de grijze bak opgehaal de andere week de groene.


De gemeenteraad heeft besloten tot het gefaseerd . Oud papier wordt een maal per maand opgehaald . In de grijze container mag al het restafval. Waarom is het scheiden van afval belangrijk? Wordt mijn container op feestdagen ook geleegd? Mijn grijze bak zit al na één week vol.


Restafval moet naar ondergrondse containers. Container met grijze deksel: is voor het afval dat u nog over .

Volgens wethouder Peter Ploegaart worden er meer grijze bakken gezet in de gemeente dan er geregistreerd staan. Legen van uw ( grijze , groene, blauwe) container en ophalen van verpakkingen van plastic, metaal (blik) en drankkartons (PMD). Let wel, enkel de grijze DIFTAR- bakken worden geledigd. Afvalcontainers (mini-containers) horen bij een adres. Als u verhuist, moet u de containers achterlaten.


Op uw nieuwe adres staat een grijze en een groene . Vanaf eind februari zullen de bruine zakken voor het huisvuil vervangen worden door grijze bakken. Tal van inwoners van Naaldwijk en Honselersdijk hebben donderdagochtend ten onrechte hun grijze vuilnisbak aan de weg gezet. Buitengebied blijft de grijze bak wel behouden. Verder krijgen inwoners meer mogelijkheden om herbruikbaar afval in te leveren.


Mensen die afval goed scheiden hoeven de grijze bak. PvdA Leidschendam-Voorburg: “Afvalbeleid gaat over meer dan groene en grijze bakken ”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts