dinsdag 6 februari 2018

Inbraakwerende folie

Koop nu veiligheidsfolie voor uw ramen! Tot voordeliger dan elders online! Deze inbraakwerende raamfolie, of veiligheidsfolie, ontmoedigen inbraken en berovingen en verhinderen dat vliegende glasscherven letsel kunnen . Wij hebben het daarom over inbraakvertragende folie terwijl het hetzelfde product is als inbraakwerende folie.


Inbraakwerende folie is dat echt wel inbraakwerend?

Veiligheidsfolie is een sterke, transparante folie die op het glas wordt geplakt, met een taaie polyester . Door onze inbraakwerende folie tegen kantoorruiten of etalages te plakken wordt inbreken een stuk moeilijker en kan het zelfs voorkomen worden. Inbraakvertragende en inbraakwerende glasfolie √ Beschermende folie bij glasbreuk en stormschade √ Onzichtbare raamfolie. Er moet erg veel geweld gebruikt worden om door een inbraakwerende glasfolie heen te breken. En geweld gaat altijd gepaard met een hoop lawaai. Global Glass Care Veiligheid en inbraakwerende folie , een uitgebreide lijn glasfolies met het beste effect en speciaal geschikt voor elke toepassing.


Ook melkglas folie is lichtdoorlaten maar niemand kan er door heen kijken.

Van decoratieve tot inbraakwerende folies , maar ook voor logo-ontwerpen en . BVX - Uw partner voor glas folie, zonwerende folie, inbraakwerende folie , zandstraal folie. PROFILON P3A is onze nieuwe doorslagwerende beveiligingsfolie, de doorontwikkeling van ons bekende . Welkom op de nieuwe website van Seceurtronics. Heeft u inbraakgevoelige items in uw pand of winkel?


Met transparante anti-inbraak glasfolie op ramen en glazen deuren beschermt u uw . Wij leveren ook zonwerende folie, inbraakwerende folie en anti inkijk folie. U bent de meeste inkijk kwijt als u een baan folie aanbrengt tussen 1. Om ongewenste gasten buiten te houden, zijn inbraakwerende deuren en ramen. Ook anti-ruitbreuk folies hebben hun meerwaarde bewezen. WS Met onze inbraakwerende glasfolie geeft u dieven geen kans om snel in te breken in uw woning. De anti terrrorisme folie zorgt ervoor dat het glas bij een ontploffing blijft . Warmtewerende folie heeft als specifieke functie de warmte van buiten ook.


Montage van inbraakwerende folie door Vitro-tint: voorkom diefstal en beveilig grote raampartijen en deuren. Deze glasheldere folie wordt rechtsreeks op het glas geplakt en heeft de eigenschap glasscherven bijeen te houden. De inbraakwerende eigenschappen van .

Van de Fliert inbraakbeveiliging levert en monteert inbraakwerend glas. Dit is isolatieglas met een transparante inbraakwerende folie. Vraag gratis offertes aan en laat professioneel inbraakwerend glas plaatsen.


Met zonwerende folie op uw raam kunt u tot procent van de warmte buiten houden. Het inbraakwerend glas voorzien van een inbraakwerende folie. De bovenstaande oplossingen kunnen na bezoek van onze preventiespecialisten bekeken . De folie kan binnen of buiten worden geplakt. Zonnewerende folie zorgt er dan weer voor dat de temperaturen draaglijk blijven in ruimtes met veel glas.


Spring naar Zijn veiligheidsfolies inbraakwerend ? Gooit u net iets te enthousiast de deur dicht? Geen paniek, de splinters vliegen niet meer in de rondte. Ook inbrekers blijven buiten de deur: uw ruiten zijn met . SKG IKOB certificering inbraakwerend paneel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts