vrijdag 9 februari 2018

Parketlak mat

De KARWEI parketlak mat kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van parketvloeren en houten vloeren. Rambo parketlak mat blank 250ml is een kras en stootvaste lak voor de beste duurzame bescherming van parket. Gebruik parketlak op waterbasis voor het.


Het biedt een goede bescherming voor . Matte parketlak Topp van Moose Färg is een lak voor vloer, trap en tafelblad geeft een wasbare slijtvaste laag.

Gemakkelijk, ruikt aangenaam, sneldrogend en . Dan is goed schoonmaken en mat schuren voldoende. Voor vragen over parketlak kunt u ons contactformulier invullen, wij reageren op werkdagen vrijwel direct . Voor harde houtsoorten en intensieve belasting. Glitsa parketlak is al vele tientallen jaren bekend. Vroeger was deze lak op spiritusbasis, en stonk enorm (maar was wel enorm slijtvast !), maar tegenwoordig is . Glitsa staat voor het optimaal behandelen van zacht- en hardhouten vloeren, kurk en meubelen binnenshuis.


Onze parketlak is een component water verdunbare vloercoating.

Een sneldrogende water gedragen transparante lak. Op werkdagen voor 17u besteld=morgen in . Een matte , waterafdunbare parketlak op basis van polyurethaan, met een goede vulling en vloeiïng. Deze parketlak is kras en slijtvast met een matte glans.


Een parketlak is transparante afwerklaag voor op houten vloeren. Waterverdunbare, matte parket- en meubellak. Hoogwaardige lak op basis van urethaan-acrylaathars met een grote. Deze verf is uitstekend geschikt voor . Parketlak , 25L kleurloos met een matte finish. Dat was toen de matste parketlak op de markt en tevens de eerste matte parketlak die ook in alle andere opzichten aan de hoogste eisen voldeed.


Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel geleverd. Schrijf de eerste review over dit product. Een matte, waterafdunbare parketlak op basis van polyurethaan, met een . Deze informatie wordt zo snel mogelijk aangevuld.


Vocht- en vuilafweren vloeit regelmatig uit en heeft een extra goede . De lak beschermt op een milieuvriendelijke wijze parket- en houten vloeren.

U krijgt advies, vergelijkt merken in enkele kliks en kunt morgen al aan de slag! Glansgraa Zijdeglans en Extra mat. Een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts