donderdag 15 juni 2017

Trae lyx parketlak

TRAE LYX omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren,. TRAE LYX PROJECTLAK is een waterverdunbare componenten lak op polyurethaan basis. Voor harde houtsoorten en intensieve belasting. TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Trae Lyx parketlak wordt door zowel de professionele verwerker als de doe-het- zelver al jarenlang gebruikt.


Trae - Lyx Parketlak - Mat - ltr.

Trae Lyx Projectlak is een extreem slijtvaste, componenten parketlak op basis van polyurethaan. De lak is extreem kras en slijtvast. Trae Lyx Parketlak is makkelijk te verwerken, reukarm, niet vergelend en snel droog.


Doe-het-zelvers zullen echter ook ervaren dat Trae-Lyx . Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten . L Waterverdunbare 2-componenten polyurethaan-parketlak, te gebruiken op houten vloeren en trappen die zéér . Trae Lyx Vloerlak is een blijvend elastische niet vergelende heldere lak met een hoge slijtvastheid. Speciaal voor zachte houtsoorten zoals vloeren van grenen .

Trae Lyx Naturel Finish beschermt de wand en geeft deze een ultra matte uitstraling. TRAE - LYX NATUREL is een ultra matte 2- componentenlak van projectkwaliteit. Voor 23:uur bestel morgen in huis. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Bestel jou Trae Lyx componenten aflak en ga voor een slijt en krasvaste vloerlak van de hoogste kwaliteit. Wij hebben een ruim assortiment verf, waaronder vloerverf, met een keus uit trae lyx lak.


Trae lyx producten die uw vloer of meubels een . Door de uitzonderlijk hoge slijt -en stootvastheid is dit . TRAE LYX Parketlak is een waterverdunbare 1-componentenlak met een zeer hoge . Hoogwaardige producten voor de afwerking van parket en houten vloeren. Koop of Verkoop trae lyx op Marktplaats. Een merk dat voor diverse vloeren aangepaste parketlakken levert is Trae Lyx.


Trae Lyx levert hoogwaardige laksoorten die de vloer een rustieke en natuurlijke. Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel geleverd. De kleur van het hout zal na de behandeling nagenoeg niet . Sneldrogend en geeft een strakke vloeiing, . Deze parketlak van Trae Lyx beschermt onzichtbaar uw houten vloer of .

Dit product is bestand tegen krassen, . Kies uit verschillende Trae Lyx Verf op KIESKEURIG.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts