vrijdag 2 juni 2017

Fauteuil bert plantagie

Koop of Verkoop bert plantagie op Marktplaats. Hollandse design met een moderne en tijdloze uitstraling. Dit is terug te zien in de mooie collectie fauteuils ,. The 4-beam swivel base made of polished aluminium makes this modern armchair a real . De fauteuil Pallas is een prachtige fauteuil met een uitmuntend zitcomfort.

Door het kussen en de rug een andere kleur te geven dan de romp, creëert u een . Hierdoor krijgt de stoel een moderne, luxe uitstraling. Bekijk nu alle bert plantagie fauteuils online. Gratis Verzending, jaar Garantie, Achteraf betalen ook te zien in Showroom. Degelijke kwaliteit, innovatieve oplossingen en vervangbare onderdelen vormen voor bert plantagie belangrijke. De Kiko van bert plantagie heeft een prachtig luchtig design door het minimalistische frame dat doorloopt in de armleuningen.


Deze fauteuil maak je zoals jij hem het liefste ziet.

De uitgebreide collectie stoelen wordt gekenmerkt door het aantrekkelijke design en het voortreffelijke zitcomfort. ZUKI Z De Zuki Z fauteuil heeft een designkuipje wat gevormd is uit één stuk vormschuim, wat deze unieke fauteuil een kunstwerk op zich maakt. Deze moderne fauteuil is door een prachtige 4-teens draaipoot een ware. Bert Plantagie als je voor design kiest.


Specificaties- Model Shadow- Lederen bekleding, kleur . De draaiauteuil Zyba kent meerdere gedaantes. Er is een lage en hoge uitvoering met hoofdsteun. Uit onze prachtige nieuwe collectie willen we graag één van onze pareltjes met u delen: onze nieuwe fauteuil Zyba.


Laat u meevoeren in de wondere wereld. De zuki heeft door zijn prachtige vormgeving de Designprijs gewonnen. Het kuipje van de Zuki is gevormd uit een stuk vormschuim wat deze bijzondere fauteuil. Bekijk de mogelijkheden op de website van Bastiaansen Wonen. De Vogue is erg comfortabel en beschikt over brede armleuningen.


Door de opvallende sierstiknaad kunt u een mooi accent toevoegen aan de fauteuil. In samenwerking met designer Stefan Steenkist is een stijlvolle fauteuil uitgewerkt die helemaal voldoet aan de trends van nu: een fijn, gekleurd draa. Leverbaar in stof en leer, ook duo-stoffering.

De stoelen kunnen bekleed worden met leer en stof uit de Bert . De stoel is bekleed met leer in een kobaltblauwe kleur. Een gestileerde fauteuil met een uitstekend zitcomfort en lekkere brede armleuningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts