maandag 26 juni 2017

Sigma 2su gloss

Zeer duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Hoge weervasthei ook in kustgebieden. Duurzame, oplosmiddelhoudende halfglans lakverf, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud.


Deze uitermate sterke lak is een uitstekende hoogglans lakverf voor de behandeling van houtwerk. Minder geschikt voor binnenshuis maar des te .

Koop of Verkoop sigma s2u gloss op Marktplaats. Bestel de sigma s2u gloss voordelig online in onze webshop. Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge . SIgma S2U Gloss is dan ook de topper als het om aflakken gaat. Lakverf voor buiten op basis van polyurethaan-alkydhars.


De Sigma Coatings S2U is een hoogglanzende lakverf die speciaal is ontworpen voor buitengebruik. Deze extreem duurzame hoogglanslak is weervast en geschikt voor . Luchtdrogende aflak voor buiten (en binnen), op basis van urethan-alkydhars.

Ook deze hoogglansverf te koop bij Koopverfonline. Sigma geselecteerd als Sigma Select Gold dealer. Aflakken van houtwerk, geveltimmerwerk en andere . De lakverf geeft bescherming tegen UV-straling. Dit geldt ook voor dikkere lagen en lagere temperaturen.


Sigma S2U Allure Gloss is de ideale duurzame lakverf voor buiten. De S2U Gloss van Sigma is een hoogglanslak op terpentinebasis. Dit product kan op ondergronden van hout en metaal worden gebruikt, zowel binnen als . Webshop met vrijwel alle verfmerken van nederland. Voor 23:uur bestel morgen in huis. U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken.


S2u gloss 1L vind je bij Verfonline-XL. Kras en slijtvast, daarom geschikt voor deuren, kozijnen, trappen en . Een schitterend eindresultaat en een maximale levensduur. Kan bij een juiste voorbehandeling gebruikt worden op houten . Het voor- en aflakken van geveltimmerwerk.


Een uitstekende hoogglans lakverf voor de behandeling van houtwerk.

Sigma verf informatie over de productlijn vind je op onze Sigma pagina. Extreem duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4- seizoenen onderhoud. Schildervrij garantie van Sigma bestel vandaag nog .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts