donderdag 15 juni 2017

Tegeltje maken

Welkom bij de grootste tegeltjes webshop van Nederland! Een tegeltje maken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Tegeltje bedrukken met uw eigen opdruk!


Wij maken dit graag voor u op een tegel of mok. Een leuk tegeltje met speuk op je eigen website of weblog.

Maak nu je eigen authentieke tegeltje ! Kies uit onze ruime collectie tegeltjes, of maak zelf je eigen tegel. Maak je eigen tegeltjes met onze handige online tegelmaker. Via onze online ontwerpsoftware is een tegeltje zo . Je dagelijkse humor op een tegeltje.


Tegel spreuken maker, genereer uw eigen tegel om te delen, tegeltjeswijsheid van mooi delfs blauw. Vanaf nu is het mogelijk om uw eigen tegeltje te maken , een oer hollands of ouderwets tegeltje in een compleet nieuw jasje!

Ook erg leuk om een geboortetegel te maken voor het nieuwste familielid. Alles over het maken van een persoonlijk tegeltje. Lees hier alles over tegeltjes maken. Er gebeurt iets magisch als je monochroom werkt: elk tegeltje wordt anders en toch passen . Delfts blauwe tegeltjes zijn superleuk om te maken.


In deze DIY laat Romy je zien hoe je zelf een tegeltje kan maken ! Het maken van een delfs blauw tegeltje met je eigen tekst is niet moeilijk. Je hoeft alleen maar de applicatie te openen, en op het lege tegeltje. Dit tegeltje met spreuk van Tegelspreuken wordt geleverd in. Onze tegeltjes zijn keramisch, gebakken tegeltjes! Bijvoorbeeld een tegeltje maken met foto of een tegeltje maken met tekst?


Originele tegeltjes bedrukken doet u bij de specialist. Klik hier om de tekst te verplaatsen. Ben je van plan om een tegeltje te maken, bijvoorbeeld met je eigen tekst, foto of bedrijfslogo? Bestel je eigen aluminium tegel met jouw foto en tekst.


Een origineel en persoonlijk aandenken aan een verjaardag, geboorte, huwelijk, jubileum en vele.

Op zoek naar een grappig tegeltje, bijvoorbeeld een tegeltje met foto of een tegeltje met tekst? Naast de enorme keuze heb je ook nog de mogelijkheid om zelf een tegeltje te maken. Je kunt de lay-out kiezen en zelf de tekst invoeren om . Bestel hier je tegeltje met opdruk, een uniek houten tekstbord of een houten krat met print. Nog even een tip om moeder helemaal gek te maken : strooi voordat de verf droogt nog wat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts