vrijdag 9 juni 2017

Knoll meubelen

Op zoek naar design meubels en stoelen van Knoll ? Bekijk onze uitgebreide collectie meubelen en stoelen op onze website of bezoek . Het design meubel van Knoll international en misschien wel uberhaupt dat het meest tot de verbeelding spreekt is natuurlijk de Barcelona Chair van Ludwig . Met meesterlijk vakmanschap, rijke materialen en een blijvende uitstraling. Daarom moeten deze meubelen uitzonderlijke eigenschappen bezitten. Met zijn originele voet en blad in marmer past de Tulip tafel van Knoll in elk interieur.

Meubelen zijn voor Obumex een solide pijler. Stuttgart met kwaliteitsvolle meubels. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met klasse en stijl.


Helaas hebben wij niets gevonden voor knoll stoelen tweedehands. Knoll designmeubels zijn een streling voor het oog. Voor een mooie offerte op de knoll meubelen , bezoek zeker eens onze toonzalen . Knoll life bureaustoel , design burostoelen grijs voetenkruis met transparante harde wielen voor zachte ondergrond.


Walter Knoll meubelen en luxe kantoorinrichting zijn afkomstig uit Duitsland.

Internationaal erkend voor zijn inspirerende meubelen. Knoll ontwerpt zowel kantoormeubelen alsook voor de hedendaagse moderne inrichting van de binnenruimte. Velen kennen de iconische meubelen zoals de tulpstoelen en -tafel van Saarinen,. De aankoop van een Knoll - meubel is beslist een goede investering,.


Het merk is opgericht door Hans en Florence Knoll , . Duidelijk waarneembaar is dat veel ontwerpen geïnspireerd zijn op het Bauhaus en de Scandinavische stroming. Tegenwoordig zijn veel meubelen van Knoll. Originele designmeubelen van Vitra, Knoll , Herman Miller. Gaat u naar onze bedrijfspagina voor meer informatie.


Laat u verrassen door het duurzame maar ook praktische design van de meubelen van Knoll , het merk dat internationale bekendheid verwierf door zijn tijdloze . Een van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van stoffering, directiemeubilair en . Specials, Sale, Seating, Lounge Chairs. Deze hippe stoel in de vorm van een tulp wordt uitgegeven door Knoll. Tulip Chair is een bekende design stoel van Eero Saarinen.


Het is Wilhelm Knoll die destijds gespecialiseerd was in lederwaren. Ontdek bij ons de iconen uit de designgeschiedenis van o. Mies van de Rohe,Hans Wegner, Le Corbusier e. Diensten en producten: Hout, Levering, Verkoop, Zitmeubelen, Bureaus, Designmeubelen, Interieur, Kantoormeubelen,.

Om de samenwerking tussen Harry Bertoia en Knoll te situeren moeten we kort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts