donderdag 2 februari 2017

Wissellijst 60x60

Lijsten, wissellijst, fotolijst en schilderijlijst online. Het drijfhout dat diende als inspiratiebron, zie je goed terug in de ruwe en . Biggy kunststof fotolijst is geschikt voor een afbeelding van 60xcm. Deze (foto) maat is gelijk aan de glasmaat van de lijst. Houd er rekening mee dat er altijd .

Uw vierkante fotolijst geschikt voor fotomaat 60xkoopt u hier tegen de laagste prijs. Fotolijsten in elk formaat, stijl en kleur online bestellen. Eigen productie en altijd uit voorraad leverbaar.


Zowel standaard als op maat gemaakte lijsten voor iedere foto, . Speciaal voor jouw hebben wij hier alle fotolijsten 60xgesorteerd in deze categorie. De wissellijst hout zwart 60x60cm heeft een profielbreedte van 20mm en is van hout gemaakt. Bij Xenos vind je voor elke foto een geschikte foto- of wissellijst.

Wissellijsten en fotolijsten met een binnenmaat van 60x60cm. Van Beek aluminium wissellijsten zilver. Photo: ALU STUDIO LIJST 60xZILVER . We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen. Henzo Heart Gallery fotolijst - x cm.


Geef uw poster, kunst of foto extra uitstraling met een wissellijst van 60x60cm. Deze wissellijsten worden standaard geleverd met polystyreen voorzetplaat. In combinatie met de latex printtechniek ontstaat een excellente fotoprint van de allerhoogste . Beknopte omschrijving: 4art aluminium wissellijst profiel 1mat zilver 60x60cm. Model M1mat zilver is een aluminium wissellijst.


Deze prachtige lijst , laat uw mooiste kunstwerk nog mooier uitkomen! Aluminium- wissellijsten is al jaren hét adres voor wissellijsten. Alpha geanodiseerd glans zwart- 60x60.


Czilver met licht kraseffect- 60x60. Model achterlader compleet met rondom geslepen float-glas, MDF achterkant, 3-punts .

Zwarte aluminium wissellijst Deluxe in maat 60X60. Een Deluxe frame voor een budget prijs! Bijvoorbeeld met een houten lijst , kunststof lijst of zonder rand. Sommige lijstjes kun je ophangen, andere zet je neer. De fotolijsten van Kwantum zijn er in veel verschillende maten, vormen, stijlen . Als het om kwaliteit gaat, zijn deze wissellijsten ongeëvenaard en zij zijn in verhouding tot deze kwaliteit zeer scherp geprijsd.


Uw winkelwagen bevat geen artikelen. Hoogwaardige en betaalbare aluminium wissellijst. Het vooraanzicht van de lijst is gla de zijkant is geborsteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts