vrijdag 10 februari 2017

Blauw staal trap

Het staal combineert mooi met natuurlijk hout en leer. Paul van de Kooi keukens te Amersfoort. In een prachtig gerenoveerd oud monumentaal pand in . Benieuwd naar wat Upstairs met uw trap kan doen?


Kiest u liever voor iets compleet anders, bijv.

Laat je trap bekleden met blauwstaal en creëer een unieke look. Vraag offertes aan, vergelijk de specialisten en vind de beste deal. Bekijk onze stalen deuren en doe inspiratie op!


Voorbeelden, prijzen en inspiratie van stalen trappen vind je hier. Wilt u uw oude rechte, dichte of open trap in uw woning is flink laten opknappen, en u. Hoe uw trap in natuurlijk blauw staal onderhouden en reinigen? Ybis, Lebbeke, Dendermonde weet alles over natuurlijk blauw stalen trappen.


Onze specialiteit: naar uw wensen een ontwerp op.

Zijn de stootborden van uw huidige trap versleten? Keuze uit blauwstaal , rvs en twaalf verschillende hout en beton kleuren. Waar moet de borstwering geplaatst worden? In welke uitvoering heb je interesse?


Voor een klant die zijn huis aan het verbouwen en opknappen was heeft Diem Metalstyling een blauw stalen trap geleverd en een aantal schuifdeuren ook van. De thin black is een moderne trap in staal met slijtvaste treden van genico. Een van onze grootste uitdagingen was de stalen helix trap die bestaat uit twee enorme rondgewalste blauwstalen platen.


Het is een eigenwijs materiaal voor bijzondere toepassingen. Inox - en stalen interieurtrappenSpecialiteit: trappen uit natuurlijk blauw staal. Zie de bijlage voor de huidige situatie en een foto om een idee te krijgen wat we . Stoer vanwege het materiaal en elegant vanwege het gebruik van dun plaatstaal. Voor dit appartement in Amsterdam-West maakten we naast de keuken ook de stalen trappen , . Industriële stalen trappen en balustrades. Stalen hekwerk langs open zijden trap en trapgat.


Van warmgewalste stalen buisprofielen met walshuid. Wij behandelen de stalen trapboom naar de wens van de klant.

Zwart stalen trappen zijn erg populair. Trappen van blauw staal nemen ook toe in populariteit. Trap geverfd altijd een lastige klus maar met Annie Sloan gaat het wel veel en veel beter en sneller. Wij renoveren nagenoeg elke trap binnen één dag tijd zonder hak- of breekwerk.


Wij van Vanstaal werken veel met blauwstaal , maar ook met andere staalsoorten en metalen. Blauwstaal wordt momenteel veel gevraagd voor toepassing in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts